zaterdag 22 januari 2011

De buit van vandaag:-)

Vandaag ben ik in de nieuwe winkel van Karteris in Zwolle geweest. Wat een mooie grote winkel, ik denk dat het wel een aanwinst voor de regio is. Ik heb me ingehouden vandaag, er ligt tenslotte ook nog het een en ander op zolder ;-) Ik heb Sara een van de nieuwe Abacadabra patronen laten kiezen. Zelf vond ik het jurkje 117 en setje 120 erg leuk, Sara koos voor de 120. We hebben gelijk het roze bloemetje voor de top uitgezocht, ik denk dat ik misschien nog wel iets bijpassends heb voor de broek. Verder nog een mooi blauw katoentje, ik weet nog niet wat dat moet worden. Ik heb anderhalve meter genomen, dus kan nog alle kanten op. Verder nog wat bandjes en drie paar vrolijke Bizzkids sokken om de buit compleet te maken. Over een paar weken ga ik nog wel eens in de winkel kijken, er is ook veel wol, maar dan wil ik eerst even in m'n brei-en haakboeken kijken wat ik wil gaan maken. UWYH officieel mislukt dus..........;-)

10 opmerkingen:

Mirella zei

ooo... leuke dingen !! verleidelijk he zo'n winkel ;-)

Collie-Collie zei

Hahaha, UWYH is rijkelijk mislukt, maar in een nieuw winkeltje mag er toch wel even gekeken/gekocht worden, toch..??

Fijn weekend, Collie

Cindy zei

Heerlijke buit! Ik heb ook aardig ingeslagen :)
Groetjes Cindy

Mama en zo zei

Haha, hier ook gefaald ;-) Ben donderdag even heen gereden en ook wat lapjes gescoord. Ze hangen nu te drogen aan de lijn op zolder. Ach ja...'k Heb het toch een paar maanden volgehouden, haha!

d'Boederie zei

Heerlijk een mooie stoffenwinkel in de buurt!!En je buit is ook om vrolijk van te worden!t Lijkt me een erg leuk patroontje.

Saskia zei

UWYH is dan wel mislukt maar je hebt wel leuke spulletjes gekocht!

Saskia

Bouwiena zei

Die winkel moet ik onthouden! Woon zelf ook in de buurt van Zwolle dus gauw maar een een kijkje nemen. Veel plezier met je nieuwe aankopen. Maak er wat moois van!

Hennie zei

Hoi Mariette,

Goed om te horen/lezen dat die nieuwe winkel zo goed bevalt. Ik ga nu meestal naar onze eigen markt of wacht de stofenspektakel af, maar denk dat ik toch eens in die winkel ga kijken!

Groetjes Hennie

RoosMarijn zei

Wat een leuke buit! Ik kijk even met je mee hoe de ABC120 wordt. Ik wist trouwens niet dat Bizzkids ook sokken heeft, ze zijn wel heel erg leuk!

~THEA~ zei

Hoi Mariette,

Dat is ook heel erg moeilijk!Ik probeer ook al de hele tijd alleen maar dingen uit voorraad te maken.Maar af en toe sluipt er iets tussen waar voor je net niet het goede lapje hebt liggen.
Toch heb ik intussen al heel wat opgemaakt, niet dat je het ziet, hoor!!!

Fijne week verder, groetjes Thea♥