dinsdag 1 februari 2011

ABC 112


Zo'n beetje het laatste wat er voor deze winter op de stapel lag was dit setje naar het patroon ABC 112, gemaakt in maat 128.
Het uitgangspunt was de grijze met kobaltblauwe legging. Die heb ik aan het begin van dit seizoen gekocht bij de Hema, maar eerlijk gezegd hing er niets in de kast waar de legging bij pastte. Wat wil je ook met een overdaad aan roze en paars waar Sara zo gek op is......;-)
In de kast lagen nog twee grijze lappen die ideaal waren voor ABC 112. Een mooie grijze effen tricot voor het vestje en een wintertricot die er heel lang lag voor het tuniekje. Blauwe lintjes, knoopjes en koord heb ik erbij gekocht en dit is het resultaat. Ik vind het een leuke set geworden en Sara ook. Nu alleen nog een fleece trui en dan ben ik door het winterspul heen, gelukkig maar, want het kriebelt enorm om met de voorjaars/en zomerlapjes aan de slag te gaan.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Super leuke set geworden. Ik ken dat een maillot hebben en er dan vervolgens niks bij kunnen vinden...........

Esseline zei

Leuk setje geworden. De blauwe accentjes maken het speciaal.
Groetjes, Esseline

Collie-Collie zei

Wat een ontzettend mooi setje heb je gemaakt. Heel mooi dat grijs met dat knalblauw!!! Het modelletje is ontzettend leuk en staat je dochter super!!

Groetjes, Collie

Danielle zei

Een leuk setje heb je er van gemaakt! Leuk met dat knalblauw erbij. ze zal er dit seizoen echt nog wel plezier van hebben. Voorat het voorjaar is duurt nog wel even.
groetjes Danielle

~THEA~ zei

Hoi Mariette,

Het ziet er weer tip top uit! leuk setje!

Ik zie dat er ook op jou lijstje nog kussenovertrekken staan??

Groetjes Thea♥

Fienke zei

Heel erg leuk zeg. We hebben hier dezelfde legging liggen. Zat bij de legging die bij Nienke haar blauwe jurk past, maar voor deze legging heb ik ook nog geen passende outfit.Je brengt me wel op een idee.
Groetjes Renate