woensdag 2 februari 2011

UWYH update en nieuwe plannen

Tja, en toen was het alweer 2 februari 2011. Op 23 november vorig jaar heb ik het plan opgevat om voor 1 februari 20:11 in totaal 31 stuks kleding, deco etc. te maken. Om een heel lang verhaal kort te maken, dat is dus niet gelukt. Ik ben blijven steken op 10:3, 13 in totaal..........en toen ik in de tussenliggende tijd de kans kreeg om wat leuke lapjes van mede-bloggers en/of Sancho'ers over te nemen was m'n koopstop gelijk al in de soep gelopen. Nou ja, er zijn niet heel veel meters bijgekomen, het waren niet de grootste stukken stof, gelukkig heb ik wel het een en ander weggenaaid in de tussentijd. De dikke jassenstof van Sara's Tinka Bella lag echt in de weg :-)
Het lijstje aan de zijkant ga ik nu verwijderen, daar stonden nog wat wensen voor de winter op maar ik ga nu maar plannen maken voor de zomer.
Geen grote wensenlijstjes meer, geen UWYH (zeg ik nu ;-), gewoon lekker aan de slag met de lapjes in de kast, af en toe wat kopen, maar geen grote stapels stof.

Er is genoeg te doen, Sara kwam vorige week met het idee haar kamer te re-stylen. We hebben inmiddels wat geschoven met meubels, maar er mogen nu wel nieuwe gordijnen komen en nog wat deco (dekbedovertrek? kussentjes?). Ik denk dat ik wel een heel eind kom met stofjes die ik al in huis heb, dus ik ga even puzzelen met lapjes. Schept weer wat ruimte in de kast...........
Verder zijn er wat globale wensen: wat kleding voor mezelf, zomerkleding voor Sara, misschien wat korte en driekwart broeken voor de jongens, ik zie het wel wat het gaat worden.
@Thea: er stonden inderdaad kussenovertrekjes op het programma, ik moet even kijken wat ik daar precies mee wil. We zijn nl. van een donkere naar een lichte bank gegaan en nu staan de licht gekleurde kussenovertrekken die ik vorig jaar maakte niet zo mooi meer vind ik, ik moet op zoek naar wat sprekendere kleuren. Daar moet ik dus ook nog eens mee aan de slag. Misschien haal ik wel wat inspiratie bij jou ;-)

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Goed plan. Soms kun je de lat ook te hoog liggen! Ik heb in de kerstvakantie mijn stoffen drastisch uitgezocht en heb nu een veel beter overzicht voor als ik wat nodig heb. Probeer nu ook alleen te kopen als het een leuke coupon is of ik het echt nodig heb. Hou het al een maand vol en ik moet zeggen het bevalt me prima. Helemaal niks meer mogen kopen, vind ik zo'n straf (lol). Succes.

Marlie zei

jeetje, je kunt wel een winkeltje beginnen!
het is altijd moeilijk om leuke lapjes te weerstaan, volgens mij heeft iedereen dat probleem!

groetjes Marlie

kronova zei

ik vind 13 stuks helemaal niet slecht! volgens mij ligt mijn productie een stuk lager. Ik denk dat ik met het oog op de zomer mijn uwyh ook niet lang meer volhou.
Gewoon af en toe wat uit de kast is toch ook mooi?

Collie-Collie zei

Nou je hebt best veel weggenaaid hoor!! Het gaat om het doel dat je wat stofjes wegwerkt (dikke lap van de winterjas onder andere) en dat je leuke kledingstukken maakt. Nu op naar de zomerse naaisels!!

Groetjes, Collie

Mirella zei

nou hier is het precies hetzelfde hoor ;-)
Wat een geweldige lappen kast heb je zeg !! daar komt vast wel weer leuke dingen uit voort,

~THEA~ zei

Dan raken er weer heel wat lapjes op!!Vast en zeker!
En kun je er niks donkers opmaken?? Op die kussenovertrekken bedoel ik! Zodat ze toch passen?

Ik heb ook al een boel weggewerkt, maar hoe krijg je een meer dan volle zolder leeg???

Gewoon door gaan!!

Groetjes Thea♥