vrijdag 18 februari 2011

Even bijpraten.........
Het is volgens mij alweer bijna twee-en-halve week geleden dat ik voor het laatst een berichtje heb geplaatst. Ik heb in de tussentijd niet helemaal stilgezeten, maar ben ook nog niet begonnen met de voorjaarskleding, wat ik wel van plan was. Dat kwam zo: we hadden al wat voorzichtige plannen om Sara's kamer te veranderen. Ik denk dat een jaar geleden nog alles helemaal roze was, alleen het plafond niet bij wijze van spreken. Teveel roze als je het mij vroeg, maar goed Saar vond het alleen maar prachtig. Toen we vorig jaar de woonkamer gewit hadden heeft mijn man alvast wel Sara's muren van een witte laag voorzien. Dat was al een hele verbetering. Maar de suikerzoete roze gordijnen waren echt wel aan vervanging toe en Sara wilde ook wel wat verandering, zolang er maar wel een beetje roze bleef. Nou goed, ik heb wat leuke stoffen uit de kast gepakt, de restantenbak omgekeerd en ik had genoeg voor nieuwe gordijnen, een lapjesdeken, een memobord en van een heel gaaf Roodkapje stofje maakte ik nog een kussenhoesje. Jack zag het memobord en wilde er ook graag eentje voor boven z'n bureau.
Tot slot maakte ik nog een muurschildering van een restant zilververf dat nog in huis was en het resultaat is een vrolijke slaapkamer voor Sara waar ze helemaal blij mee is. Ik had nog een kussenhoesje in de planning maar was daarvoor aan het borduren toen m'n borduurmachine besloot ermee op te houden, die zal waarschijnlijk ter reparatie moeten. Nu toch maar eerst eens die laatste wintertrui afmaken...........

7 opmerkingen:

Elise zei

Je hebt veel gedaan! Erg leuk allemaal!

Stina zei

Wat is jullie jongste zoontje al een flinkerd, weet nog wel dat jij op je blog vertelde dat je zwanger was.

En gaat het goed met hem, is hij rustig, heerlijk he nog zo'n kleintje, geniet ervan.

Maar je bent best ijverig geweest het is leuk geworden zeg,

nog een fijn weekend
groetjes Stina

Eline DM* zei

Heel leuk gemaakt :)
Kan je me is laten weten hoe je die achtergrond zo maakt ?

Groetjes
Eline DM*

Dietlinde zei

heel leuk allemaal!!!

Groetjes Dietlinde van lovelylinde

Hennie zei

Wat ben je druk geweest! Wat een schatje,die Oliver van jullie! En een prachtige meisjeskamer, met boom! Leuk!
Groet, Hennie

Borgero zei

Dit kun je beslist een lapjesdeken noemen. Daar zitten een hoop restjes in, zeg. Die boom op de muur is ook erg mooi geworden. En wat wordt Oliver al weer groot!
Een fijn weekend, Nienke

RoosMarijn zei

Jij hebt zeker niet stilgezeten! Erg leuk geworden allemaal. En wat een mooi knulletje wordt je zoontje!