vrijdag 27 mei 2011

Stok achter de deur.........

......met een uitdaging voor mezelf. En dat is nodig ook. Ik zie dat het alweer bijna drie weken geleden is dat ik voor het laatst iets gepost heb op mijn blog. Er verschijnt dan ook gewoon helemaal niets onder m'n naaimachine vandaan. Zonder aanwijsbare reden overigens.......het komt er gewoon niet van, er zijn zoveel andere dingen te doen. Ik ben vanavond maar eens met een frisse start begonnen door m'n naaiplek op zolder flink onder handen te nemen, er lagen teveel lappen stof, patroonbladen e.d. Het begint weer ergens op te lijken nu, als alles meezit kan ik maandag aan de slag.
Ik ben al eens eerder een 20:11 uitdaging aangegaan, geinspireerd door een topic op Sancho, die heb ik niet gehaald maar er kwam met die stok achter de deur in ieder geval meer uit m'n handen dan nu ;-)
Er moest nog wel even nagedacht worden over de verdeling en ik ga voor 20 kledingstukken voor de kinderen en 11 voor mijzelf. Einddatum 15 augustus, een goeie 11 weken dus, mezelf kennende begint het rond die tijd wel weer te kriebelen om met de herfstkleding aan de slag te gaan. De kinderen krijgen hier laat zomervakantie dit jaar en omdat er toch nog wel het een en ander op de wensenlijstjes staat voor wat betreft zomerkleding moet het geen probleem zijn om 20 kledingstukken te verzinnen. De jongenskleding staat nog steeds op de planning en voor Sara wil ik nog een verjaardagsjurk gaan maken.
Die 11 voor mij zal een grotere uitdaging worden, omdat ik nu eigenlijk nog niet zo goed weet wat ik voor mezelf zou willen maken. Tja, ik heb nog steeds geen leuke zomerjas in de winkel kunnen vinden dus misschien dat ik die zelf ga maken. En voor de rest zie ik het wel............maar eens een middagje Knip Modes en Burda's door gaan bladeren voor inspiratie.
Ik zal een lijstje bij gaan houden aan de zijkant van m'n blog met wat er af is. Ik wil zoveel mogelijk uit voorraad gaan gebruiken maar ik ga deze keer geen stricte koopstop aanhouden, dat lukt me toch niet om dat vol te houden;-)))))))))

4 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Ik doe met je mee... zal wel niet 20:11 zijn, maar niet mee doen is sowieso niets toch!! Er komt bij mij de laatste weken ook voor mezelf en kinders niets uit m'n handen.

Ik heb voor mezelf daarom vanavond maar een simpel jurkje uitgeraderd en de stof ligt klaar... dus eh... ik moet maandag toch wel wat kunnen laten zien denk ik zo...

Succes met je uitdaging.

gerlily zei

Succes met je goede voornemen. Ik heb ook wel eens wat minder zin in naaien, maar doe dan andere dingen zoals haken, breien, met vilt werken, e.d. Het helpt me ook wel vaak om lekker op andere blogs rond te kijken, dan komt vaak de zin vanzelf weer terug. Ik blijf je in de gaten houden hoor ;-) Heb je nog een extra stok achter de deur. Fijn weekend.

Adriana zei

Goede uitdaging, ga ik ook proberen.
Heb nu ook even een dipje gehad maar ben gisteren weer begonnen. Wil ook voor mijzelf gaan maken maar dan zit het weer niet en geef ik het weg.

Succes

Makkie zei

Ja, lastig. Maar aan de andere kant, soms kun je het gewoon ook niet dwingen. Misschien is het nu even tijd voor andere dingen. Het is buiten ook heerlijk, dat scheelt ook enorm. Iets kleins op de hand dan? Das meer te overzien. Nou ja, als je nog inspiratie zoekt, kom maar eens bij mij langs. Twee weten weer meer dan een.....vaak althans.
Hartelijks!