donderdag 29 maart 2012

Pasen.....


Vanochtend vond ik het tijd om de woonkamer alvast in paas-stemming te brengen. Bij de Kringloopwinkel vond ik gisteren dit leuke metalen mandje. Daar kocht ik wat vulmateriaal en de vrolijke gestipte eieren bij.

Deze eigenwijze lammetjes kochten we al een paar weken geleden bij Xenos........

....en verder mocht een paastak niet ontbreken, die heeft Sara gistermiddag mooi versierd met allerlei leuke dingetjes die we al in huis hadden.

Bij Pasen horen voor ons verder lekkere broodjes, cakejes, ander lekkers en een vrolijk gedekte tafel. Niet zozeer een luxe diner, de nadruk ligt meer op een gezellig ontbijt en lunch. Met natuurlijk eieren die door de kinderen beschilderd zijn.......
Ik denk dat ik dit weekend ook alvast wat ga bakken, even wat dingetjes uitproberen uit de diverse boekjes van de supermarkten die de afgelopen weken verschenen zijn. Wat goedgekeurd wordt mag dan met Pasen op herhaling.......;-))

Hoe vieren jullie Pasen wat eten betreft? Uitgebreid dineren? Gourmetten ? (zie ik veel in de folders van de supermarkten dit jaar of misschien valt dat mij ineens op en was dat andere jaren ook al zo), lekker ontbijten/brunchen? Ik ben benieuwd ;-)

3 opmerkingen:

Cindy zei

Oh jij bent ook al heerlijk bezig geweest! Wat ziet het er gezellig uit! Ik ben van de week ook al lekker aan de slag gegaan :)
Wij vieren pasen altijd met een heerlijke lunch nadat we terug zijn uit de kerk. En ontbijten doen we ook altijd lekker uitgebreid en luxe!

Mirella zei

Super gezellig ziet het eruit. Hier moet ik ook nog wat versieren, staat altijd zo leuk he?
Wij hebben altijd een paas brunch met de familie, enorm gezellig. Daarna naar de paas kermis hier ;-) en soms ook gourmetten, vinden de kids geweldig namelijk ;-)

Zaanse Zolder zei

Pasen is de Nieuwe Kerst lijkt wel als je de supermarkten moet geloven. Wij doen er weinig aan, behalve dan een wat uitgebreider ontbijtje dan normaal (mét eitje natuurlijk).