woensdag 21 maart 2012

Dit wordt 'm niet...........Gemma


Nou, eindelijk weer eens een berichtje van mij............ik heb niet helemaal stilgezeten in de tussentijd maar nieuwe kleding is er niet uit m'n handen gekomen. Wat ik wel gedaan heb: vitrage gemaakt voor de woonkamer, verstelklusjes, lapjes allemaal uitgezocht, heel veel patroonbladen doorgekeken en lijstjes gemaakt.
Allemaal niet interessant genoeg om te bloggen ;-))) Nu was ik dan toch vol goede moed begonnen aan een nieuw patroon van Farbenmix met de naam Gemma. Helaas is het niet geworden wat ik voor ogen had, dat kun je ook wel eens hebben, toch? Ik zag dit jurkje helemaal voor me op een skinny jeans of een legging, maar nee....
Of het aan de stoffencombi ligt, of misschien past het model niet bij Sara........? Het jurkje staat 'r absoluut niet, daar kwamen we vanochtend tijdens het passen achter, veel te lijzig, zowiezo vindt ze de hals veel te hoog en de rest staat ook niet leuk (dat laatste zijn haar woorden, maar ik geef haar helemaal gelijk ;-)
Ik had wel hele gave voorbeelden op het net gezien, waarschijnlijk helpt een ander stofje al heel veel.
Maakt niet uit, het jurkje heeft inmiddels een andere bestemming gekregen, ik ga deze snel vergeten en verder met het volgende project...........

5 opmerkingen:

Isabelle zei

Wat jammer Mariette! Ik denk dat het wellicht de stofkeuze is. Misschien toch nog eentje in andere kleurtjes proberen? Ik vind het wel een heel leuk modelletje. En zeker op een skinny....

Groetjes, Isabelle

Zaanse Zolder zei

Ik denk dat het inderdaad door kleur en stoffen bij elkaar komt, het is zo meer een nachthemd (sorry maar ik probeer eerlijk te zijn). Ander stofje en nog een keer proberen hoor!
x Sylvia
P.S. Mijn dochter slaapt ook in een "leuk" zelfgemaakt jurkje haha.

Mariette zei

Haha, Sylvia ;-)
Het woord "keukenschort" was eigenlijk het eerste wat in mij op kwam toen ik 'm aan zag......
Maar zo zie je maar weer wat stoffen kunnen doen, want er zijn al superleuke versies van Gemma gemaakt.

Aline zei

Wel leuk dat je m blogt ;) Jammer dat het niet geworden is wat je ervan had verwacht. Is het model met die lage taille wel geschikt voor je dochter? Daar ben ik bij mijn oudste dochter weleens mee de mist in gegaan, die stond dat absoluut niet.

Elise zei

Jammer, maar dat heb je wel eens inderdaad. Ik heb vanavond een laatste hand gelegd aan een jurk die ook niet is wat ik er van gehoopt had.