vrijdag 23 maart 2012

Stoffenbeurs Urk

Vanochtend heb ik een bliksembezoek aan de Stoffenbeurs op Urk gebracht. Het stoffenspektakel in Zwolle had ik gemist en ik had inmiddels toch wel een aantal dingetjes op m'n lijstje staan. Lockgaren, vlieseline, knopen voor de jas die ik voor Sara ga maken. Verder ging ik er met een open mind heen, wel had ik wat mooie basics in gedachten. Ik had in elk geval duidelijk voor ogen wat ik niet nodig had. Gebloemde katoentjes of stoffen met andere motiefjes heb ik genoeg in de kast liggen dus daar ben ik met een grote boog omheen gelopen (misschien dat ik daar later in het seizoen nog voor val, want ik heb wel hele mooie prints gezien).
Van boven naar beneden heb ik een oranje-rode en blauwe stretchkatoen en roze en groene dikke tricot. Allemaal voor Sara. Wat betreft de rest van m'n lijstje ben ik ook goed geslaagd. Een bescheiden buit voor mijn doen maar ik hoop over een paar weken ook nog een bezoekje te kunnen brengen aan het Stoffenspektakel in Heerenveen, dus ik wilde vandaag niet m'n hele stoffenbudget besteden ;-)
Het was in elk geval prachtig weer om even lekker over de markt te lopen.............

2 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

Stretchkatoen staat ook op mijn lijst, voor een broek voor Laura, helemaal gesmeed om die te slanke billen...
Eerst eens kijken of ik ergen hier in de buurt een stoffenbeurs heb :-)

Juliette zei

Slim om van tevoren een lijstje op te stellen wat je nodig hebt.. Ik ga meestal zonder lijstje en dan kom ik thuis met veel dingen die ik al heb idd!
Maar je hebt leuke inkopen gedaan!
Liefs Juliette