maandag 23 juli 2012

Verzamelblogje: zeepkettingen maken, haken en nieuwe stofjes
Eindelijk is hier dan ook de grote vakantie begonnen. Ik hoop toch wel het een en ander op creatief gebied te kunnen doen in de komende weken. O.a. verder haken aan m'n granny-stripe deken, die nu toch wel echt zwaar begint te worden ;-)

Ik heb niets genaaid in de laatste weken voor de vakantie, maar daar wil ik binnenkort verandering in brengen. Er liggen nog een paar zomerse kledingstukken geknipt en die wil ik graag later deze week in elkaar zetten. Dan kan ik daarna alvast wat patronen en stoffen gaan uitzoeken voor de herfst. Vorige week heb ik mooie Nicky velours en nog andere stoffen besteld voor het komende najaar. Ik ben helemaal weg van de mooie kleuren......

En als laatste heb ik vandaag met Sara zeepkettingen gemaakt, hier alvast een foto van het maken van de zeepkralen. Dat blijft leuk om te doen, vorig jaar hebben we ze ook gemaakt, het ruikt zo lekker als je ermee bezig bent ;-)) Foto's van het resultaat volgen later deze week.........nu eerst snel een taart en ander lekkers bakken want morgen ben ik jarig :-)

6 opmerkingen:

Kaatje zei

Alvast gefeliciteerd met je verjaardag!

Groetjes Bianca

riakaartenencreaties zei

Hallo Mariette.
Van harte gefeliciteerd,en een fijne verjaardag morgen.Groetjes ria.

MissFrodo zei

Hey wat leuk ik ben ook morgen jarig! Alvast een hele fijne dag.

En die stofjes zijn superleuk.

~THEA~ zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Lekke buiten vieren waarschijnlijk!
Is weer eens wat anders, niet?

Fijne dag.

Lieve groetjes van Thea ♥

Anoniem zei

Van harte met je verjaardag en een fijne dag. Prachtige stofjes. Kan me voorstellen dat je daar de schaar in wilt zetten.

Zaanse Zolder zei

Van harte meid ! Ik wens je een heel gezellige en zonnige dag !
x Syl