vrijdag 25 januari 2013

Tuinbroek


Heb ik al eens gezegd dat ik een zwak heb voor tuinbroeken? En dan vooral voor de kleine medemensjes...ik vind ze zo schattig staan. Voor Jack heb ik er veel gemaakt toen hij een jaar of 2 was....ik heb nu teruggegrepen naar zo'n, alweer wat ouder, patroontje. Van deze tuinbroek heb ik al diverse uitvoeringen gemaakt, maar wel meer dan 10 jaar geleden. Dit patroon staat in Ottobre zomer van 2002 en is gemaakt in maat 98.


Ik heb een gestreepte denim uit de kast gepakt, knopen en sluitingen had ik ook nog liggen dus dit is ook nog eens een heerlijk UWYH-projectje (=Use What You Have) geworden.


En de jongeman.....die is supertrots met zijn nieuwe broek, loopt de hele ochtend al met de handen in z'n zakken rond...haha.


Hebben jullie het tuinbroekje in de nieuwe Ottobre al gezien, ook zo'n geweldig retro-modelletje, ik vind 'm zo leuk, komt ook op de lijst ;-)

Over lijst gesproken, ik heb een goede flow te pakken, hoop dat het nog even aanhoudt...... Dit weekend ga ik verder met de Zo Geknipt Sew Along en ik hoop een begin te kunnen maken met Sara's voorjaarsjas. En dan moet ik maar eens voorzichtig na gaan denken over wat ik daarna wil gaan maken, moet het tempo er een beetje inhouden :-)

Fijn weekend allemaal!!!

13 opmerkingen:

Juffrouw Tuttebel zei

Sta versteld van je foto wat word je kleine man al groot!
Prachtige broek heb ik in het verleden ook veel gemaakt voor mijn inmiddels al grote man hij was er ook dol op, je kunt nl. ook veel meenemen in die zakken:-)

Groetjes Arjanne

Tineke Bolleboom zei

Wat een heerlijk joch en wat een mooie broek, kun je trots op zijn als je dat zelf maakt!
Tineke
bollies53.blogspot.com

by Ieke zei

Wat een leuk ventje heb je in die broek gestopt ;) Combinatie tussen zo'n verschrikkelijk aandoenlijk ventje en de tuinbroek is helemaal goed!

huis tjokvol zei

wauw wat een mooie broek.

Joza Jagodic zei

erg leuk en hij is zo te zien inderdaad erg in z'n schik!!!

1968deWinkel zei

Heel leuke stof die je goed gedraaid hebt af en toe. stoer geworden... fijn weekend. groetjes Paula

Hannie zei

Super leuk je tuinbroek! Staat hem goed.

Groetjes Hannie

hobbyloes zei

Wat een leuke broek, met een effen stof was het niet zo mooi geworden als nu. Het streepje staat hem echt stoer !!!

Amarins zei

Ik had hem op FB al bewonderd. Wat een super gave broek heb je voor jullie kereltje gemaakt, prachtig. Groetjes, Amarins

Vlijtige Lies zei

Leuke tuinbroek!! En het draagt zo heerlijk! Succes met de rest van je plannen!

Anouk zei

Een leuke broek hoor. En de kleur staat hem erg fraai met zijn donkere haren.
Sancho groet, Noeke

mio zei

Wat een cutie! Kind en broek!

Sigrid zei

Wat een leuke en stoere broek! Ik ben nu de tuinbroek uit de nieuwste Ottobre aan het maken (korte broek die ik verleng) maar eigenlijk is dit patroon en de winterpatroon nog veel leuker!

Leuke blog heb je, ik ga je volgen :-)