zaterdag 2 augustus 2014

Pre-blog creaties.......2004


Ik kwam in de kast een deken tegen en bedacht me dat ik deze nog nooit heb laten zien. Meer dan 10 jaar geleden heb ik deze gemaakt toen ik in verwachting was van Sara. Snel maar even een kiekje gemaakt.....het is een zwaar plaid, de achterkant is ook gemaakt van fleece. Er zaten heel wat uurtjes werk op de borduurmachine in....veel knorretjes en eeyore's ;-)....maar een dankbaar werk dat wel......


Begin 2013 ben ik eens wat oudere foto's gaan ordenen, allemaal met zelfgemaakte dingen. Een aantal daarvan heb ik al eens laten zien, die zijn allemaal terug te vinden onder het label: foto's van oudere maaksels.
Maar er liggen ook nog steeds foto's klaar om eens te showen. Bij deze dus....vandaag 2004. Een tuinbroekje van een grove rib in een allerliefst mint-kleurtje.....de stof kocht ik bij Karteris dat weet ik nog wel........en ik was toen erg into Disney borduurtjes, dat kun je wel zien :-)


Verder nog een 3-delig setje uit Ottobre en volgens mij kwam het broekje ook daaruit maar het precieze nummer weet ik niet meer. Binnenkort meer oudere foto's uit andere jaren......nu ga ik eerst de tuin maar even in. Op dit vroege uur is het nog wel uit te houden om even wat te doen......want het wordt warm vandaag zag ik gisteren op het nieuws. Fijne dag allemaal!

2 opmerkingen:

Vlijtige Lies zei

Wat een lieve plaatjes, waar blijft de tijd? Mooi het kleed! Echt iets om te bewaren.

Omias maaksels zei

Wat schattig allemaal ! Prachtige plaid is dat ! Nooit wegdoen, hoor !