vrijdag 15 augustus 2014

Zomerse traktatie...... Tja, de vakantie zit er weer bijna op. Aan de ene kant wel fijn om het gewone ritme weer op te pakken, aan de andere kant zijn deze zes weken wel echt voorbij gevlogen....

Ik heb vanmorgen nog even snel wat lekkers gebakken....wafels en die in verschillende vormen hard laten worden.

Voor mijn verjaardag in juli kreeg ik een wafelapparaat. Echt een leuk ding en deze heeft een mooi plekje in de kast naast m'n rode cupcake-maker en de hardroze cakepop-maker. Een vrolijk gekleurd plankje :-)

Er staan zoveel verschillende recepten voor wafels op het internet, maar ik heb dit recept uitgekozen om te proberen. En qua smaak zit dat helemaal goed, dus ik denk dat ik dit recept wel vaker ga gebruiken. 

Ik had geen ijs in huis (ja, waterijsjes in overvloed, maar geen schepijs)...dus heb ik de baksels gevuld met verse vruchten en slagroom.

Ik ga met nieuwjaar dus zelf m'n nieuwjaarsrolletjes bakken, in plaats van de kant-en-klare rolletjes die ik elk jaar koop. Terug naar m'n Groningse roots ;-)

Maar in de tussentijd zal ik dit apparaat ook zeker nog wel eens gebruiken.......


Nieuw naaiwerk is onderweg, ik heb al wat af, maar kan het pas later laten zien. 
Fijn weekend!

4 opmerkingen:

Tinneshobbyworld zei

Ziet er super heerlijk uit. Toch altijd fijn als je het zelf kunt maken. En met fruit en slagroom alleen smaakt dit eveneens overheerlijk. Fijn weekend, Tinne

Amarins zei

Wauw wat een leuk kado. Het ziet er ook super lekker uit. En super gelukt!

Zaanse Zolder zei

mjam jam...

huis tjokvol zei

super kado,ziet er lekker uit