zaterdag 27 september 2014

Colletje


Met het einde van september in zicht kan ik wel zeggen dat dit een drukke maand was, 2 verjaardagen binnen ons gezin, veel bezigheden buitenshuis etc.

Wat naaiwerk betreft ben ik wel iets nieuws opgestart waarvan binnenkort hopelijk het resultaat hier te zien is. Verder was het vooral tijd om 's avonds met een supersimpel haakwerkje op de bank te gaan zitten. Dat werd dus deze colsjaal naar dit patroon. Vorig jaar maakte ik dezelfde col ook al eens.

Ik liep op een rommelmarkt eerder dit jaar tegen 1 enkel bolletje Bianca garen aan in een kleur die ik nog niet eerder had gezien. Het was precies genoeg voor de col, gehaakt op naald 6. Ik hoop dat deze col met net zoveel plezier gedragen gaat worden als die van vorig jaar.

5 opmerkingen:

Tinneshobbyworld zei

Hoi Mariette, wat een leuke colsjaal. Mooie kleur trouwens. Colsjaals kan je niet genoeg hebben vind ik, daar ik graag afwissel van kleur. Zo'n simpel haakwerkje is ideaal achter de buis, andere haakwerkjes waar je continu moet bij tellen kan wel eens fout gaan ( bij mij toch ... hihihi ... ).
Nog een fijn weekend, Tinne

Vlijtige Lies zei

Wat een leuke col,mooie kleur! En grappig dat je het garen op die plaats tegen kwam. Veel draagplezier.

Zaanse Zolder zei

ow wat een lekker kleurtje ♥

Isabelle zei

Wat een leukerd! Ik heb inmiddels ook een tweede gemaakt. Veel praktischer dan een "gewone" sjaal voor over de jassen voor de meiden ;-) .
Al ga ik nu een "gewone" rechte sjaal haken voor mijzelf, haha.

Groetjes, Isabeiie

Joan's mix max zei

Mooi- helemaal mijn kleur!