zaterdag 6 september 2014

Tijdens het boodschappen doen vanochtend......


 ....kwam ik deze tegen. En aangezien ik het idee heb dat vooral fournituren de laatste tijd steeds duurder worden vond ik dit wel een goede koop. Ik heb even teruggekeken op mijn blog en zag ik dat ik bijna 5 jaar geleden ook een paar van deze sets heb gekocht en die zijn nu wel zo'n beetje op. Natuurlijk heb ik tussendoor ook wel ander garen gekocht, meestal op de markt, maar ik moest laatst net geen 3 euro afrekenen voor 3 klosjes van 200 m van het allergoedkoopste marktgaren (en dan heb ik het nog niet over de prijzen van ritsen bijvoorbeeld). De meningen over dit naaigaren zijn verdeeld, maar ik heb er nooit problemen mee. Hoe dan ook, ik kan weer even vooruit, want bepaalde kleurtjes gaan hier altijd heel snel weer op.


Dan hadden ze ook nog allerlei pakketten breigaren. Vorig jaar heb ik daar ook wat van gekocht dus heb ik me ingehouden, maar deze mooie kleur sokkenwol kon ik niet laten liggen. Nu nog leren om sokken te breien ;-)
Fijn weekend allemaal!

Te koop bij: Aldi
3,49 voor het garen en 5,99 voor het pakketje sokkenwol.

6 opmerkingen:

Marjolein zei

Hoi,

Ik heb het een aantal jaren geleden ook gekocht, prima garen!
Ik had 4 sets, kon het dus ook handig om de locker gebruiken

Fijn weekend

Groetjes Marjolein

Felisa b zei

O, dat is een mooie kleur sokkenwol! Hier was het nog niet (of niet meer) bij de Aldi. Ook de klosjes garen gebruik ik altijd, ook zonder problemen.

Thea zei

Helaas hebben we geen Aldi meer in het dorp. Jammer genoeg!

Ik koop ook altijd zulke pakken, grijp je nooit mis!!

Groetjes Thea ♥

Marguerite zei

Toevallig had ik het er met mijn man nog over vanmiddag. Bij een winkel lagen spijker broeken voor €5,00. Daar kan je geen rits en garen voor kopen. Zelf kleren maken doe je niet meer uit zuinigheid.

huis tjokvol zei

leuk,ja die sokkenpakket zag ik ook liggen,succes met het breien

gr yvonne

Zaanse Zolder zei

ow daar moet ik ook maar eens heen dan, garen op de markt is ook best duur ja.