woensdag 7 januari 2015

Hollanddeken CAL week 1, baksels en stoffen/patronen....


De eerste blogpost van het nieuwe jaar....en het is een beetje vanalles wat geworden. Om te beginnen zijn daar de eerste 4 vierkanten van de Hollanddeken.....vrijdag weer verder met week 2...*****edit 16 januari: ik heb besloten niet verder te gaan met deze cal, hier kun je lezen waarom*****


....in de laatste week van de Kerstvakantie werd er wat afgebakken hier in huis...oliebollen en nieuwjaarsrolletjes voor Oud & Nieuw.....deze rolletjes kocht ik voorheen altijd kant-en-klaar maar omdat ik afgelopen zomer een wafelapparaat heb gekregen wilde ik dat nu eens zelf proberen....
er werd nog net niet gevochten om het laatste rolletje maar veel scheelde het niet ;-) Voor herhaling vatbaar dus....


.....we hadden ook nog wat rolfondant in huis wat op moest.....taartje gemaakt en de jongste twee hebben zich uitgeleefd met allerlei cupcake creaties.....


.....ik wil deze maand wel een start maken met een aantal kledingstukken dus om te beginnen heb ik wat lappen, veel tricot, uit de kast gezocht en ben ik aan het kijken naar bijpassende patronen....
hopelijk kan ik dit weekend een paar dingen knippen want de tijd vliegt en straks komt er niets terecht van m'n plannen....januari is volgens mij zo weer voorbij.....wordt vervolgd....:-)

7 opmerkingen:

marmarel zei

Ik heb ook zo'n wafel-ijzer, maar ben er niet eens aan toegekomen. Ach, na oud en nieuw kan het ook nog wel, ze komen vast wel op zo te lezen. ;-)
Prachtige taart en leuke naaiplannen!
Groetjes, Marijke

riakaartenencreaties zei

Dat ziet er allemaal heerlijk uit.
En prachtige stoffen.Ben benieuwd naar het eind resultaat Grts Ria

Danielle zei

Wat een veelzijdige post! Leuk die diverse dingen. Ik ben benieuwd naar de kledingstukken die het uiteindelijk gaan worden. Het stapeltje ziet er al veelbelovend uit.

Joan's mix max zei

Mooie taart ..en je hebt heel wat uit te zoeken in de bladen ...

Doortje Dartel zei

Wij bakken ook regelmatig kniepertjes :) met een wafelijzer. Het valt altijd in de smaak. Ook wel eens gedaan als traktatie op school.
Ik had nog niet gehoord van deze cal. Hij is leuk, maar voorlopig doe ik zelf geen nieuw project eerst maar eens wat oudere projecten afmaken :).

Tinneshobbyworld zei

Njamie ... lekkere taart. En ja, de tijd vliegt voorbij. Voor je het beseft is de week al om.

Gerlily zei

Ziet er heerlijk uit. Zo'n wafel apparaat wil ik ook nog eens kopen. De Holland deken download ik. Even kijken of het er van komt. Ben wel bezig met de nieuwe Cal. Maar ook druk bezig voor de baby. Een mens kan nu eenmaal niet alles. En zucht, ook nog leuke lappen liggen. Fijn weekend alvast.