zondag 20 november 2016

Silhouette cameo update en raamstift


Ik tekende met raamstift, ook wel krijtstift genoemd, een rij huisjes op het raam. Met de bedoeling er wat Sint decoratie omheen te maken, wat ik dan na 5 december wil verwijderen om er vervolgens een kerstsfeer aan te geven.
Guus vond het allemaal reuze interessant....

 
 

Sint en Piet op het dak....


Hier een kadootje voor een thee-fan, deze maakte ik een paar weken geleden al...daarna verpakt op een houten dienblad met theeglazen en een theezakjes-houdertje erbij...de ontvanger was er blij mee.
 

En vandaag heb ik heel veel gesneden met de Silhouette cameo, ik kan het resultaat nu alleen nog maar voor een deel laten zien, maar naast de raamstickers van Sint en Pietjes maakte ik bovenstaand lampje voor Sara met een van haar favoriete songteksten erop. Zo'n zelfde lampje maakte ik hier al eens, simpel maar een leuk effect. 

Notitieboekje met naam....

Verder heb ik bedrukkingen voor 5 shirts gesneden uit flex, nog meer flexprints met de bedoeling er kussens van te maken en tenslotte twee kadootjes die ik nog niet kan showen.
En dan dacht ik dat met een dag lekker doorwerken ik wel door m'n lijstje heen was qua Silhouette, maar er staat nog het een en ander op dus wat mij betreft gaat zo'n dagje binnenkort op herhaling.
Al die flex dingetjes ga ik in de komende week rustig pellen en daar zitten best wat bewerkelijke dingetjes bij dus genoeg te doen...

9 opmerkingen:

Marguerite zei

Leuk zo op het raam...
.... en al die andere teksten.

Gerlily zei

Wat een leuke ideetjes weer! Fijne week.

Thea zei

Leuke ideetjes!! Dat ziet er meteen leuk uit!
Raamstift? Nooit van gehoord!

Groetjes Thea♥

Vlijtige Lies zei

Gezellig je raam! Moet ook eens op zoek naar zo'n stift. En dat pellen daar hoor ik vaker over. Dat lijkt me nog een hele klus. Succes met al je opdrachten/cadeaus.

Handmade by Dianez zei

Leuk hoor die tekening zo op het raam.
Je hebt de cameo ook weer goed gebruikt, wat is het toch een handig apparaat om al die leuke cadeautjes te maken!

Pieter van Halsteren zei

Zelf in de hand wat je raamdecoratie betreft. Ik vind het leuk! Ik koop meestal stickers, maar nu ik dit zie lijkt het mij ook heel leuk om zo mijn ramen te versieren voor Sinterklaas. Straks maar op zoek naar zo'n stift zodat ik me vandaag kan uitleven haha. Leuk!

k. vsteenhouder zei

Heel leuk idee! Ik onthoud dit voor de volgende keer. Ik had er nog nooit van gehoord, ik zelf heb raamfolie en dat is ook echt heel mooi!

Unknown zei

Wat een mooie creaties..dat lampje ook super gaaf.wat voor flex heeft u hiervoor gebruikt ?

Mariette zei

@unknown: dankjewel, op het lampje zit gewone vinyl en dat zit er nu na veel gebruik nog steeds prima op.