dinsdag 15 juni 2021

Blogpauze


Ik zal de komende tijd geen blogjes plaatsen. Ik weet niet precies voor hoe lang, maar met de zomervakantie heel dichtbij (vo nog 3 weken hier en basisschool nog een kleine 4 weken) heb ik nog heel veel te regelen, op te ruimen en te doen. 
Ik kom er gewoon niet aan toe om te hobby-en, te lezen etc.
De tuin vraagt ook veel werk, maar eigenlijk is dat nu mijn voornaamste ontspanning dus dat is juist heel fijn om te doen.
Ik hoop dat ik in de vakantie wat meer tijd voor mezelf kan maken.

Een beetje borduren, eens een keer weer een goed boek lezen, wat haken zou al heel fijn zijn.
De naaimachine kom ik al helemaal niet aan toe, vooral omdat ik dat graag alleen doe als ik meerdere uren achter elkaar door kan. En dat lukt nu even niet.
Ik ben van plan om mijn hobbyspullen weer eens goed uit te gaan zoeken, ik heb teveel van alles wat en ik ga kijken waar ik de focus wil gaan leggen. Niet meer bij 10 dingen tegelijk in ieder geval ;-)

Als ik me ondertussen niet bedenk zie ik jullie graag weer in het najaar! Natuurlijk kom ik af en toe wel even buurten op jullie blogs :-)

Ik zal wel actief blijven op Insta, dus voor wie me daar nog niet volgt: mariettefs is de naam :-)

Ik wens jullie allen een mooie zomer toe!

7 opmerkingen:

anja zei

Verstandig hoor, een blog is toch voor je plezier en ontspanning, het is geen verplichting.
Jij ook een mooie zomer gewenst, en tot ergens in het najaar!

E. N'boer zei

Jij ook een mooie zomer en graag tot later.

Marguerite zei

Zie je blogje vanzelf weer terug komen
Een heel fijne vakantie.

Gerlily zei

Verstandig hoor als het zo voelt. Maar ik ga ze wel missen. Gelukkig "zien" we elkaar regelmatig op Facebook en Instagram. Fijne zomer.

Jacqueline zei

Helemaal mee eens, je blog moet iets leuks zijn, geen verplichting. Kan me wel helemaal indenken dat van alles wat onrust geeft. Been there, done that! Heb nu maar 3 dingen (haken, breien, naaien), maar daar is het ook al lang niet van gekomen door leren, verslagen maken, werken. Komt wel weer, maar kan er soms wel naar verlangen!
Geniet van de zomer๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š

Vlijtige Lies zei

Succes met uitzoeken en ik hoop dat je wat uit kunt rusten. Bloggen is geheel onbelangrijk. Groet

marmarel zei

Dat klinkt heel herkenbaar voor mij! Doen wat je hart je ingeeft. Opruimen ben ik ook mee bezig en dat geeft weer ruimte om dingen op te pakken.