woensdag 22 juli 2009

Laatste zomerjurk voor 2009

Deze had ik een paar weken geleden al geknipt, tegelijk met dit Tini tuniekje die ik voor een vriendinnetje van Sara maakte. Ik heb het patroon Tini van Farbenmix al een paar keer gemaakt maar nog nooit de jurk uitvoering. Ik ben er wel tevreden over, het is een lekker luchtige zomerjurk geworden die goed van pas komt deze warme dagen. De tuniekjes eerder dit jaar heb ik in maat 110/116 gemaakt en die passen nog prima, voor deze jurk heb ik een maatje groter gekozen zodat Sara deze volgend jaar hopelijk ook nog aan kan.
Dat was het dan voor deze zomer, een paar weken geleden kon ik me nog niet voorstellen dat ik snel zou stoppen met het maken van zomerkleding, maar nu is het dan toch zover. Er zijn altijd nog wel dingen te maken maar de kasten hangen en liggen zo overvol, dat het echt geen zin meer heeft. En eerlijk gezegd vind ik het wel leuk om met de herfst en winterkleding aan de slag te gaan. Ik heb de borduurmachine al aan het werk gezet om wat borduurtjes in herfstige sferen te maken en ik ben bezig om de patroonbladen van voorgaande jaren door te nemen op zoek naar patronen. Stofjes heb ik ook genoeg op voorraad, alleen de grote vakantie en het mooie weer zorgen ervoor dat het kleding maken momenteel op een wat lager pitje staat. Niet erg, misschien kan ik zo wat meer tijd besteden aan m'n haakwerkje.

3 opmerkingen:

Marion zei

A very beautiful tini!
Marion

kronova, zei

Wat een mooie zomrjurk heb je gemaakt.
Fijn dat je al zin hebt in het maken van herfst en winterkleding.
Voor mijn gevoel moet de zomer nog beginnen. (onze regio heeft laat vakantie) Maar eigenlijk kun je beter een beetje vooruit werken he als dan het weer echt omslaat heb je al wat in de kast liggen.
groetjes Kronova

Sandra zei

Ooh wow wat is ie mooi! Prachtig model, mooie lengte en wat een mooie stoffencombinatie. Leuke applicatie, die maakt het helemaal af!

Groetjes, Sandra