zondag 12 juli 2009

Vanochtend gemaakt

Nog wat snel gemaakte zomerjurkjes, niet helemaal zelfgemaakt want voor de bovenkant van de jurkjes heb ik kant en klare topjes gebruikt, goedkoop in de opruiming gekocht. Ook niet zelf bedacht, dit idee zag ik een paar weken geleden voorbij komen op het forum Sancho. Wel snel resultaat want in een mum van tijd zaten er drie in elkaar :-) Onderkant is het rokdeel van Roos 3019A.
Ik denk erover zo langzamerhand te stoppen met het maken van zomerkleding, misschien nog wat snelle projectjes. Sara heeft eigenlijk niets meer nodig, voor haar heb ik nog wel twee kledingstukken geknipt liggen, een Tini jurk en Klein Baltrum. Dan wil ik nog iets voor Jack maken voor de zomer en dat was het dan wel denk ik. Maar goed, ik kan zo weer van mening veranderen, laat de zon nog maar even gaan schijnen!

4 opmerkingen:

Frunnik zei

Dat ziet er heel leuk uit!
En het zit zo heerlijk met warm weer.

Groetjes Arjanne

Collie-Collie zei

Helemaal leuk en lekker snel! Super! Ja, ik vind het ook altijd lastig, wanneer is het nou tijd om te stoppen, want ik zie altijd nog zoveel leuke ideetjes!

Groetjes, Collie

Judith zei

Ik vind het hele leuke vrolijke zomerjurkjes.
Een vraagje, kan je ze wel gemakkelijk aan en uittrekken? Of zijn ze helemaal van tricot?

Groetjes Judith

Mariette zei

@Judith:
Dank je :-) Ze zijn heel makkelijk aan en uit te trekken. Er zit nergens een sluiting. De rokdelen van de jurkjes bij het witte en het rode topje zijn van katoen en het jurkje van het paarse topje heeft een tricot rokje.