dinsdag 6 oktober 2009

Tweede trui ook af


Sara heeft voor nu genoeg fleecetruien in de kast, ze kan er weer even tegenaan. Nou ja, wat deze truien betreft dan.........ze kan nog wel het een en ander aan kleding gebruiken. Haar kledingkast moet dringend aangevuld worden met broeken en wat rokjes, en ik denk dat ik daar ook maar gelijk bijpassende shirts bij ga maken. Morgen misschien eens wat combi's proberen te maken en dan als het meezit het een en ander in een keer knippen. Voor deze week heb ik dan nog een leuk jurkje geknipt uit een oudere Knippie, ook voor Sara en een bloesje voor mezelf. Ligt er in ieder geval iets startklaar bij de naaimachine ;-)
Nog even over deze Bea, de kleur van deze fleece is moeilijk goed op de foto te krijgen, in het echt neigt ie nog iets meer naar het bruin. Een mooie kleur in ieder geval voor de herfst en eens wat anders dan roze. De fleece komt uit de stapel die ik had besteld bij de Lapjesschuur.
De schattige borduurpatronen komen uit de serie Magic Forest, te koop bij Tinimi . Sara is helemaal weg van de egeltjes en ik ga deze patronen zeker nog een keer gebruiken.

1 opmerking:

emilie zei

leuke patroon,ik ben er toevallig voor mezelf nu ook mee bezig.en hij is zowel inhet rose als in deze kleur heel mooi,leuk ook met die applicatie`s.
groetjes emilie