zondag 4 december 2011

Adventskalender Farbenmix: dag 1 t/m 4

Wat een geweldig idee van Farbenmix, een adventskalender waarbij je elke dag een kwartiertje werkt aan een tas. Wat voor een tas dat wordt, is nog helemaal een verrassing. Ik heb wat stoffen uitgezocht in de voorgeschreven hoeveelheden en ben voor de kleine stukjes in de restjesbak gedoken. Dit wordt als ik het goed begrepen heb een zak voor op de tas. Ik ga voor bonte kleuren en dessins en het risico is dat ik, straks als de tas af is, de plank helemaal heb mis geslagen maar dat neem ik dan maar voor lief ;-) Ik zie wel hoe het uitpakt, dat je niet precies weet wat je aan het maken bent is gelijk het leuke van dit project. Ik ben ondertussen erg benieuwd naar de volgende dagen op de adventskalender.............

4 opmerkingen:

Marieke zei

wat een leuk initiatief, zo'n mysterie-project :)

Joozz zei

dit ziet er in ieder geval al fantastisch uit. Dag 1,2 en 3 heb ik ook af, 4 moet nog, dat komt morgen. Eerst het sinterklaas gebeuren afronden :-).
groetjes, Josette

Bonte Tante zei

Ik had de term adventskalender al een paar keer voorbij zien komen en dacht dat er een kalender van stof gemaakt ging worden...hoe kun je dat nou maken dacht ik! Maar nu lees ik bij jou wat het precies inhoudt en dat klinkt erg leuk!!! Ik hou je blog in de gaten want ik ben erg benieuwd hoe de tas eruit komt te zien! Tot nu toe ziet het er fleurig uit.

Groetjes Ingeborg

Mama Deborah zei

Wat mooi is al. Leuke stofjes en wat heb je het mooi door gestikt.