maandag 5 december 2011

Nog even over de bodywarmer plus nieuwe planning .


De bodywarmer die ik twee weken geleden heb geblogd is inmiddels al een paar keer gedragen en ik heb toch nog maar even een paar kiekjes op model gemaakt. Voor de volledigheid, zeg maar ....;-)
Op dit moment ben ik bezig met een tweede warme winterjas voor Sara, zitten er twee fleece truien in de planning voor de jongens en wil ik ook nog een mooie kerstjurk voor Sara maken. Ik heb ook nog een prachtige tricot voor mezelf op de kop getikt bij Karteris in Zwolle en daar zou ik wel iets van willen maken voor de kerstvakantie begint. Maar goed, zoals bij iedereen is het deze weken druk, druk, druk en is het maar de vraag of het allemaal gaat lukken. Ik ga in elk geval niet teveel in het voren knippen zodat ik m'n plannen altijd nog kan wijzigen. Ik zal jullie maar besparen wat ik allemaal nog meer op m'n denkbeeldige lijst heb staan voor deze winter (okee, toch maar even dan.......o.a. pyama's voor de kinderen, nog meer Mareen-jurkjes omdat ze zo lekker zitten volgens Sara, slaapzak voor Oliver, Farbenmix paard, nog wat ongemaakte ABC patronen, skater-shirts voor alledrie, warme winterbroeken voor Sara.............ik wil gewoon teveel in te weinig tijd;-))))))
O ja, en dan ben ik ook nog bezig met de Adventskalender van FM en probeer ik tussendoor te haken aan de granny stripes deken. Kortom......ik ga zo weer snel naar zolder, Pakjesavond hebben we het afgelopen weekend al gevierd :-)))

5 opmerkingen:

Mama C zei

Ze is in ieder geval erg blij met haar bodywarmer! En dat van die lijstjes ken ik...zou graag een paar maanden naaivakantie plannen, maar ja ;-)

Succes met je plannen, ben benieuwd wat het eerst klaar is.
Groetjes

Hennie zei

Druk, druk, ik lees het al, en je hoofd zit vol ideeén. Komt me bekend voor. Bedankt voor de leuke tip, de adventskalender van Farbenmix!
Fijne week!
Groet, Hennie

Zaanse Zolder zei

Zowee, wat een plannen en dat allemaal vóór kerst zoals ik het lees.
in afwachting van de lintjes en bandjes die ik voor de kerstjurk besteld heb bij de Stoffenkraam ben ik begonnen aan deze bodywarmer.. bijna klaar, leuk om te doen, ik zit alleen te emmeren met de rits want die had ik nog en past net niet zegmaar.
Ik ben benieuwd wat je allemaal nog gaat maken!

Danielle zei

Succes met al je plannen! Maak je alleen niet gek zou ik zeggen.
De bodywarmer staat je dochter goed.
groetjes DAnielle

Collie-Collie.com zei

De bodywarmer is super je lijst trouwens ook, hahaha. Maar ik weet niet hoe het met jouw bak met tijd is... bij mij is die altijd zó weer leeg...

Groetjes, collie