vrijdag 8 maart 2013

Vrijdag = bakdag


Vrijdag is bakdag hier in huis, niet elke week en ook soms wel eens op een andere dag maar vaak wordt er wat lekkers voor bij de koffie gebakken zo vlak voor het weekend. Oliver vindt het erg leuk om te helpen in de keuken en vanochtend besloten we om appelflappen te gaan maken....ik was alleen een beetje royaal geweest met het maken van de vulling dus heb ik nog een cake gemaakt met het restant van het appel/rozijnenmengsel erdoorheen.

Sara's jas ligt klaar om in elkaar gezet te worden, maar dat zal pas op z'n vroegst maandag worden dat ik daarmee verder kan, de naaimachine zal ik dit weekend niet van dichtbij zien denk ik. Ik hoop tussendoor wel wat tijd te vinden om alvast wat nieuwe dingen voor te bereiden, patronen over te trekken en knippen.

Een gezellig en creatief weekend allemaal!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

altijd lekker!

Made by mama zei

Wat leuk, hier is vrijdag ook bakdag! Gezellig voor het weekend, samen met de kinderen wat bakken. Fijn weekend.

Collie-Collie.com zei

Hm... vrijdag bakdag is véél leuker en lekkerder dan vrijdag wasdag (dat is het bij mij namelijk).

Het ziet er héérlijk uit.

Ik heb gelijk zin om in de keuken te springen. Helaas kan dat niet, want Kirsten heeft de keuken toegeëigend. Ze heeft vandaag wat georganiseerd met een hele berg meiden en een paar jongens uit de klas. Ze gaan gezamenlijk hier een buffet maken en daarna opeten, een film staat daarna geplant.

De dames mogen blijven slapen... de heren niet!! (Ze is pas 14 hè...!)

Alvast een heel fijn weekend, groetjes, Collie

Zaanse Zolder zei

lekkerrrrrrrrrrr!

julia zei

Heerlijk

Ik bak vaak op zaterdag iets lekkers voor bij de koffie.hier viel de nieuwe koken&genieten binnen met nieuwe bakrecepten

Fijn weekend Julia

Anoniem zei

Oh ziet er heerlijk uit. Ben benieuwd naar Sara haar jas.

katrien kets zei

zaaaaaaalig!
Gezellig zo een bakdag!