dinsdag 26 maart 2013

Zo Geknipt! Boekomslag


Op het moment ben ik met veel verschillende naaiklussen bezig, iets teveel eigenlijk want het liefst werk ik aan een ding tegelijk. Dat dat zo gekomen is heeft alles te maken met de jas die ik voor Sara ga maken, ik kon daar dus even niet mee verder en ondertussen was ik wat andere dingen begonnen die ik nu ook eerst af wil maken. Gelukkig heb ik inmiddels nog een stukje stof voor de jas gekregen en nu ga ik er dus twee maken, maar wel twee heel verschillende :-)

Deze laatste week van de maand wil ik gebruiken om een beetje orde in de chaos te scheppen. Te beginnen met een recept voor de maand maart van de Zo Geknipt! Sew Along, die was snel klaar en zo kan het eerste van mijn lijstje gestreept.

Ik heb een boekomslag op maat gemaakt voor het boekje waarin ik bijhou wat er allemaal onder mijn naaimachine vandaan komt. Dat boekje gebruik ik al sinds 2007 en een mooi hoesje was dus geen overbodige luxe want het nieuwe is er al wel vanaf in de loop der jaren ;-)

8 opmerkingen:

Doortje Dartel zei

Wat super zeg dat je nog aan de stof bent gekomen. En een klein naaiklusje tussendoor is ook leuk. Wat een idee zeg om al je projecten bij te houden.

Nicole Claudia zei

Wat een mooi hoesje is dat geworden. Daar zal je met plezier je creaties in noteren :)

Groetjes, Collie

Hannie zei

Dit ziet er erg leuk uit!
Zelf heb ik ook al eens een schrift bekleed met stof, erg leuk om te doen, vind ik.

Groetjes Hannie

huis tjokvol zei

super leuk en succes met de jasjes naaien.

Amarins zei

DAt is leuk, prachtig gedaan. Groetjes, Amarins

Vlijtige Lies zei

Dat is nog eens handig en toepasselijk om je boekje vol maaksels te bekleden! Erg goed idee.

KidzCreaties zei

Wat een leuke stofjes heb je gebruikt voor je omslag. Ja zo iets waardevols mag een mooie omslag hebben. Er zal al veel in staan.
Groetjes Kamala

ohwonderfulthings zei

Wat een leuk hoesje!