woensdag 10 december 2014

Kleurrijk voorraadje.....Tja.....ik heb het altijd geroepen: ik wil geen grote voorraad wol/garen, niet net zoals ik heel veel stoffen heb.....maar ik moet dan toch bekennen, het is inmiddels een behoorlijke hoeveelheid bij elkaar geworden. Een paar bolletjes hier, een garenpakketje daar en 4 bakken zijn zo gevuld....ik heb nog niet alles met de wolwinder tot kleine bolletjes gedraaid, dat zal misschien nog wat ruimte schelen...

Nu de CAL deken bijna klaar is (binnenkort foto's) en met de aankomende schoolvakantie in het zicht, waarin hopelijk veel freubeltijd, ben ik eens gaan kijken wat ik zou willen maken.
Aan materialen geen gebrek zullen we maar zeggen........;-)
4 bakken vol staan er dus op zolder. Met daarin nog een flink aantal Fenna bollen, wat ik nog steeds prachtig garen vind (ook al een paar dingen meegemaakt: klik en klik), wat variaties van het Bianca garen, veel effen acryltjes.....sokkenwol etc.
Hieronder een impressie:
  


De restjes Stylecraft van de gekleurde CAL deken heb ik bij de restjes van de granny stripes deken opgeborgen, daar kan ik vast nog wel eens wat leuks mee doen.
Ik heb uit de bakken een mooi verloopgaren voor een omslagdoek gepakt, een paar bollen Scheepjes voor mutsen en alle myboshi die ik nog over heb. Daar zitten een paar hele bollen bij en ook wat aangebroken, eens puzzelen wat ik daarmee kan. Die bewaar ik allemaal beneden in m'n mandje zodat ik daar meteen mee aan de slag kan als ik dat wil (foto hieronder)En nee, dit was nog niet alles. Beneden heb ik nog een bak met m'n Catania en ander haakkatoen, daar knutselen de kinderen ook wel eens mee. En dan heb ik nog een tasje of twee liggen met garen waar ik al een patroon bij gezocht heb. Ik denk dat ik voorlopig maar uit alle winkels wegblijf die garen verkopen :-) Alhoewel, ik wil in de loop van volgend jaar, denk voorjaar/zomer, beginnen aan een nieuwe grote deken voor een eenpersoonsbed en ik weet nu al dat ik dat niet ga redden met het garen wat ik heb. Misschien kan ik er iets uit voorraad voor gebruiken, maar het moeten nogal specifieke kleuren worden en laat ik nou net niet de goede in grote hoeveelheid hebben. Maar daarover later meer. Tot die tijd kan ik hier wel wat mee:-) Ik word in elk geval erg blij van al deze kleurtjes......

4 opmerkingen:

Juffrouw Tuttebel zei

Hahaha heerlijk hoor van ernaar kijken kun je ook al genieten.
Ik begrijp het wel ;-)
Ben benieuwd wat voor moois je weer gaat maken.

Marleen zei

Nou Mariette, je zult je voorlopig niet vervelen denk ik...
groetjes,
Marleen

huis tjokvol zei

fijn toch kun je mooi een poosje vooruit

Amarins zei

Dit is zo herkenbaar😂😃😀. Ben heel benieuwd wat je volgende project gaat worden!