donderdag 2 juli 2015

Hoezo contrast.....Terwijl er in Nederland wordt gesproken over sneuvelende temperatuurrecords vallen de herfst/winterbladen op m'n mat. Oud en nieuw, want nieuw voor het volgende seizoen zijn B*inspired en My Image. Die zijn er altijd vroeg bij.....De oudere bladen zijn twee edities van La Maison Victor die ik heb bijbesteld, ooit in de winkel laten liggen en later toch spijt van gekregen. En de Ottobre herfst zal ook binnenkort wel in de winkels liggen. Ik heb de bladen nog niet echt grondig bekeken, misschien is daar vanmiddag tijd voor. Binnen, dat dan weer wel, ik ga vandaag alleen naar buiten als het echt moet :-) Fijne dag!

5 opmerkingen:

Linsey Elise zei

Mooie bladen. Je hebt gelijk ook ik ga naar alleen naar buiten als het moet. Zelfs voor ff koffie op balkon is het te warm.

huis tjokvol zei

die kraantjes flessen zeg maar,die zijn van de action he?werkt dat goed??

Gerlily zei

Oh heerlijk nieuwe bladen. Kom ook alleen maar buiten als het echt moet. Zal blij zijn als het wat normaler qua temperatuur gaat worden. Nog maar even volhouden. Gelukkig kun je binnen bij de ventilator nog wel wat doen.

Mariette zei

@huis tjokvol: ja echt ideaal vind ik. Eentje is van de action en de ander is van hema, maar ze zijn 't zelfde. Ik maak met dit warme weer in de ochtend twee verschillende kannen aanmaaklimonade met veel ijs erbij en die zet ik dan in de koelkast. Wie wil kan pakken :-) Ze kunnen alleen niet tegen de vaatwasser, vraag me maar niet hoe ik dat weet;-)

Vlijtige Lies zei

Ja je moet er niet aan denken om nu al aan winter kleding te moeten beginnen...maar erna kijken en inspiratie op doen is misschien al wel leuk,koud glaasje drinken erbij!