zaterdag 11 juli 2015

Leather Sweater LMVEindelijk heb ik weer eens iets gemaakt met de naaimachine, eigenlijk moet ik zeggen afgemaakt want deze sweater lag al een hele tijd te wachten op de boordjes. Gelukkig was dit het enige half-affe werkstuk wat er lag en had ik verder ook niets geknipt liggen toen een mega-naaidip begon, zo'n beetje na de voorjaarsvakantie dit jaar....ik kan dus nu met een frisse start verder.

 Ik twijfel alleen of ik nog wat voor de zomer zal maken, alvast voor de herfst ga beginnen of misschien iets heel anders uit zal kiezen, een tas ofzo......

Even terugkijkend zag ik dat ik vorig jaar in juli en augustus nog zomerkleren aan het maken was......maar de kasten zijn eigenlijk wel heel goed gevuld met luchtige kleding....dus het zou maar zo kunnen zijn dat die optie afvalt....ik denk nog even verder :-)

Patroon: Leather Sweater uit La Maison Victor herfst 2014
Maat: 122
Stoffen: Nicky Velours uit voorraad, tricot uit een stoffencoop en kunstleer van de Stoffenkraam

6 opmerkingen:

Linsey Elise zei

Sweater is leuk geworden. Succes met denken wat je wilt gaan maken. Fijn weekend.

Gerlily zei

Erg leuke sweater. Succes met verzinnen. Ik naai momenteel dingen die ook makkelijk met een vestje kunnen, dan kun je het langer door dragen. Misschien ook een altrnatief.

Omias maaksels zei

Cool shirt is dat !
Leuk voor jou dat alle 'half-af-werkjes' nu weggewerkt zijn.
Ik ben wel een beetje jaloers.

Juffrouw Tuttebel zei

Wat een stoere sweater, mooi met het leren schouderstuk

Vlijtige Lies zei

Mooie sweater,lekker voor als het wat frisser is. Nou ik ben benieuwd wat je gaat maken...Je kunt iig met een schone lei beginnen,succes.

Mama Deborah zei

Heel erg mooi!