dinsdag 15 maart 2016

Bolletjes bijgehaald.....


Zoals ik hier al schreef dacht ik garen tekort te komen voor de deken in wording. Daarom ben ik vandaag naar de winkel gegaan met een paar kleine stukjes van het garen dat ik al wel had om een bijpassend kleurtje te kopen. Ik dacht dat het een hele zoektocht zou worden maar dat viel gelukkig mee. Ik ben gegaan voor veilig grijs, 5 bollen erbij, in het echt wel een tikje donkerder dan op de foto. Van hetzelfde merk als waar ik al mee begonnen was dus geen dikteverschil. Nu moet ik ze nog even inpassen in het kleuren/strepen-schema dat ik al had gemaakt en dan kan ik weer verder met haken aan deze deken. Het boekje waar ik in de aangehaalde blogpost over schreef heb ik trouwens ook binnen, echt een goede koop wat mij betreft, kan niet wachten om er iets uit te gaan haken. Binnenkort weer een update voor de mix 'n match cal.....

8 opmerkingen:

Sofie zei

Mooie kleurencombinatie! Veel haakplezier verder!
Groetjes Sofie

Thea zei

Dat past er prima bij zou ik zeggen. Maar begin je dan zo maar met een andere kleur erbij, of was je niet verder dan de drie kleuren die ik zie?
Ik ben blond...dus je snapt het wel..


Fijne avond verder.

Groetjes Thea♥

Thuis bij Corrie zei

Grijs past er heel goed bij. Lekker dat je weer verder kunt.

Mariette zei

@Thea: hihi, nee hoor, ik had bijna alle kleuren die ik in huis had een keer verwerkt, dus was nog niet zover met de deken. Dit moet dus nog prima in te passen zijn in principe, we gaan het zien hoe het wordt :-)

marmarel zei

Grijs staat er heel mooi bij! Ik heb het boekje ook gekocht, ik kwam het in de stad tegen. Wat staan er leuke dingen in!
Groetjes, Marijke

Gerlily zei

Ziet er mooi uit! Inderdaad een heel leuk boek. Ligt hier ook.

Renske zei

Dat grijs past er prima bij!
Heerlijk werk voor bij de tv.

Groetjes,
Renske

Marguerite zei

Altijd fijn dat je weer verder kan.
Het grijs past er heel mooi bij.