zondag 6 maart 2016

Verschillende Silhouette creaties


Ik ben op het moment met veel verschillende dingen bezig, maar soms is het wel fijn om eerst even wat lopende dingen weg te werken voor ik weer wat nieuws begin. Nieuwe ideeën borrelen maar dan moet er eerst wat af, anders kan ik niet verder, zo werkt het voor mij.
Het betrof in dit geval een stapel gesneden flex. Ik had in de afgelopen weken op verschillende momenten wat prints gesneden en tussen de bedrijven door ook al het een en ander gepeld, maar het persen bleef liggen en dat kwam vooral, omdat ik dat allemaal in een keer wilde doen en daar moet je gewoon even tijd voor nemen, dat gaat niet snel snel. Bovendien wilde ik nog een kadootje maken voor familie in het buitenland en daar moest ik nog plaatjes voor uitzoeken etc.
Dat vanochtend eerst maar eens aangepakt, vervolgens nog een viertal bestanden gesneden en zo kon vanmiddag alles achter elkaar onder de pers.
Hier zijn alle resultaten te zien, behalve die dan van de kadootjes, die show ik nog wel eens als alles in goede orde ontvangen is (en daar gaat zeker wel een paar weken overheen) ***edit 28 april***de kadootjes zijn ontvangen, klik voor foto's***

Hierboven twee kant-en-klaar gekochte linnen tasjes bedrukt.


Vervolgens keycords.....


.....een aantal shirts voor de kleine man....twee met korte mouwen gaan er in de kast alvast voor het voorjaar...de andere is voor nu ("mam, die wil ik morgen naar school aan...":-)


Dan een shirt met holografische flex, voor het eerst dat ik dat gebruikte. Erg mooi maar lastig te fotograferen ;-)De shirts koop ik allemaal het liefst in de opruiming, ik had een klein voorraadje aangelegd in allerlei maten en dat kwam nu goed van pas. Toevallig heb ik er vorige week nog weer wat bijgehaald, die waren en afgeprijsd en ook nog de 2e gratis. Die zijn weer voor een volgende ronde....
Jaren geleden, toen ik veel shirtjes met de borduurmachine versierde, deed ik dat net zo. Dan heb ik tenminste wat in huis voor als ik een creatieve ingeving krijg. Net zoals ik ook een klein aantal dingetjes als etuis, leuke glaasjes en kleine klokjes in huis heb, voor het geval dat er een keertje een last-minute kadootje nodig is.


Tenslotte nog twee shirts die al een paar weken af waren, gemaakt voor een optreden op school. De dames hadden zelf een ontwerp gemaakt met pen en papier en daar heb ik vervolgens dit van gemaakt.

Dit stapeltje is afgerond, maar ik begin me nu wat meer te verdiepen in de software van Silhouette dus dat biedt ook weer meer mogelijkheden in de toekomst. Blijft leuk en er is nog zoveel te leren op dat gebied. Dit was allemaal nog flex wat ik vorig jaar gekocht heb bij aanschaf van de Silhouette, maar bepaalde kleurtjes zijn wel op nu, dus ik ga binnenkort de voorraad aanvullen.

Bestanden o.a. uit de Silhouette store

4 opmerkingen:

Gerlily zei

Super leuk allemaal. Moet er ook weer eens mee aan de slag.

marmarel zei

Wat mooi gemaakt, superhandig dat je dat zelf kunt doen! Voor mij een onbekend terrein, echt leuk om te zien!
Groetjes, Marijke

huis tjokvol zei

Wauw je bent er druk mee geweest,echt super leuk allemaal.

Omias maaksels zei

Cool , zeg !
Zeker die zwarte zou hier ook scoren (multicolor print )