woensdag 29 juni 2016

Juffen-en meesterkadootjes en meer


De jaarlijkse juffen-en meesterdag stond weer op het programma dus waren er een paar kadootjes nodig. Ik heb het eenvoudig gehouden dit jaar door schriften met een harde kaft te beplakken met vinyl.


 Hierboven een experimentje voor mezelf met goedkope plakfolie, was voor het eerst dat ik dat sneed op de Cameo. Ingesteld op vinyl en dan het mesje op 1, maar dat sneed er toch dwars doorheen. Met veel gepriegel kreeg ik de achterkant van de sticker eraf.... dus voor de volgende keer moet ik toch nog wat met de instellingen rommelen. Gieter is van IKEA trouwens...


De Silhouette is ook erg handig om te gebruiken voor huishoudelijke doeleinden. Ik had nog 2 van deze doorzichtige bakken met deksel staan en was op zoek naar een andere manier van medicijnen opruimen. Ik heb nu een bak voor allerlei handverkoop artikelen en nog een bak (niet op de foto) voor medicijnen t.b.v. chronische aandoeningen die vaak voor langere perioden voorgeschreven worden en waar ik dus altijd wat vooraad van in huis heb. Zo houd ik dat netjes gescheiden.....
En zo is er natuurlijk meer te labelen in huis.....ooit word ik nog wel eens supergeorganiseerd ;-)

Alle bestanden van bovenstaande foto's komen uit de store van Silhouette.

Dat was weer een bescheiden Silhouette update, ik had nog meer willen maken, maar het was alweer tijd om de spullen op te ruimen van tafel voor het eten.
Maar die dingen, o.a. wat prints voor shirts, bewaar ik voor de volgende keer...

7 opmerkingen:

Mama C zei

Leuk die schriften! En die gieter ziet er nu toch wel lekker fleurig uit!
Groetjes

Gerlily zei

Ziet er heel leuk uit zo. Weer een paar leuke ideetjes.

marmarel zei

Het ziet er leuk uit! Wat handig dat je dat zelf kunt maken!
Groetjes, Marijke

Vlijtige Lies zei

Mooie schriften! En die cameo, is toch wel heel leuk speelgoed..

huis tjokvol zei

leuk

Unknown zei

ziet er goed uit, ook hier bezig met een Ikea gieter maar mijn letters vallen er af �� Heb je tips?

Mariette zei

@Ellen: Dankjewel, ben bang van niet, ik heb niets speciaals gedaan....ik lees wel eens wat over ontvetten maar dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan, weet niet wat dat doet met het materiaal. Dit was nog goedkope folie ook en bleef goed zitten....is wel bloedirritant als dat gebeurt, ik heb het wel eens gehad met houten plankjes waar ik een tekst op wilde plakken maar toen bleek ik de verkeerde verf op het hout gebruikt te hebben...toch succes ermee...andere vinyl proberen?