vrijdag 30 juni 2017

Verse inspiratie


Ik plak er toch nog een blogje aan vast deze maand.
Van de week was ik in Zwolle, we (oudste zoon en ik) moesten naar een grote stad op zoek naar een van de dingen die op het lijstje staan van z'n nieuwe opleiding. En aangezien z'n broer en zus nog wel gewoon naar school moeten was dit een uitgelezen kans om even rustig met z'n tweeën te gaan winkelen.
Veel sneller dan verwacht vonden we precies hetgeen we nodig hadden en dus bleef er nog wat tijd over om te shoppen....zoonlief wilde naar een paar sneaker-winkels en ik keek nog even rustig bij Waanders, toch wel een van de mooiste boekenwinkels die ik ken.

Ze hebben daar een fijne collectie tijdschriften....


De Burda Patchwork nam ik mee. Mooie foto's, gebruik van felgekleurde stoffen en uitgebreide werkbeschrijvingen. Prachtig blad!

 

Dan deze....ook zo'n heerlijk blad waar ik er nog een paar van heb. De laatste was alweer van een tijdje geleden en aangezien echtgenoot geen Engeland tripjes in de planning heeft voorlopig heb ik 'm hier gekocht (toen hij vaker naar Engeland ging gaf ik 'm altijd een lijstje mee met tijdschriften die ik graag wilde hebben)
Zit nog in het plastic want ik ga 'm bewaren voor het weekend.


Tenslotte een mooie aanvulling op m'n kookboekenverzameling. Sinds ik lid ben geworden van de bieb koop ik niet zoveel kookboeken meer, maar deze vind ik wel erg leuk. Had op internet al veel gelezen over het boek Oanh's kitchen, wilde 'm graag een keer in het echt doorbladeren en toen was ik ook gelijk verkocht.
Binnenkort eens wat uitproberen...ben benieuwd! 
Zo kwam ik thuis met een mooie buit leesvoer, ik weet wat ik ga doen dit weekend!

Fijn weekend allemaal!

(en nee, ik word niet gesponsord, ik ben gewoon enthousiast over de dingen die ik heb gekocht :-)

5 opmerkingen:

Gerlily zei

Kan er ook zo van genieten, hobby tijdschriften. Fijn weekend.

Nina Hobbysite zei

O ik ben dol op hobbytijdschriften. Heb er veelste veel. Lees ze heel veel keer opnieuw. Maar maak lang niet uit elke tijdschrift wat.

DagelijkseOnzinDingen zei

Ik wens je veel lees- en handwerkplezier dit weekend.

Marguerite zei

Heerlijk een boekhandel waar je uren kan snuffelen...

Vlijtige Lies zei

Heerlijk om zo even met z'n tweetjes naar de stad te gaan. Mooie aankopen. Veel leesplezier.