vrijdag 3 november 2017

KerstCAL 2017 van Dani's Creaties


Afgelopen maandag werd ik getipt over een nieuwe CAL bij Dani's Creaties. Eigenlijk heb ik al wel genoeg lopende projecten tot en met het einde van het jaar (waarover in een later blogje meer...) maar deze schattige Rendier Rudi kon ik niet weerstaan. Een CAL van 4 weken, dat is nog te overzien.
Op de facebook pagina van Dani's Creaties wordt elke maandag vanaf 30 oktober een deel van het patroon gedeeld. Let op: na een week wordt het desbetreffende deel verwijderd. Het eerste patroon blijft dus staan tot 6 november dus als jullie het leuk vinden kun je nog snel aanhaken :-)


Een nieuwe creatie is altijd leuk maar nog beter is het als het helemaal UWYH kan....ik ben in de voorraad katoen gedoken en daar vond ik genoeg leuke kleurtjes om van start te kunnen gaan. Verschillende merken door elkaar maar dat geeft niet. Oogjes had ik ook nog. Op de website van Dani zijn trouwens wel complete pakketten te koop hoor, dus als je voor het gemak gaat is dat ook een mogelijkheid.


Ik weet wat ik ga doen dit weekend :-).....ik ga hier mee verder en hopelijk ook nog een stukje verder met m'n diamond painting
Geniet van het weekend!

4 opmerkingen:

Gerlily zei

Wat een leukerd! Bedankt voor de tip. Fijn weekend.

Vlijtige Lies zei

Wat een leukerd!

Nina Hobbysite zei

Ziet er leuk uit!

Tinneshobbyworld zei

Leuk hé. Ben de patronen aan het opslaan en hopelijk lukt het mij nog om dit jaar er eentje te maken.

Lieve groetjes, Tinne