vrijdag 29 december 2017

Collage nr.2 Gekochte stofjes


In 2016 ben ik niet een keer naar een stoffenbeurs of -spektakel geweest en dat heb ik in 2017 ruimschoots goed gemaakt :-)
Begin dit jaar heb ik m'n stoffenkast eens goed uitgezocht en ik heb meerdere stofpakketten samengesteld en deze allemaal verkocht op marktplaats.  
Daarvoor in de plaats kwamen er nieuwe lappen, o.a. gekocht op het stoffenspektakel en de stoffenbeurs. Ze liggen alleen nog steeds mooi te liggen in m'n kast, ben weinig aan naaiwerk toegekomen dit jaar helaas. Er zijn ook zoveel leuke dingen om te doen...
Dit is gelijk een goed voornemen voor 2018: meer achter de naaimachine. Ik ben sinds juni ruim 20 kilo afgevallen dus ik heb nu ook wel weer wat meer zin om iets leuks voor mezelf te maken. 
De lapjes zijn al in huis, patroonbladen genoeg dus ik moet gewoon beginnen en aan de slag.....

3 opmerkingen:

Nina Hobbysite zei

Wat ben je veel afgevallen. Echt heel knap! En je krijgt van zelf inspiratie met die mooie stofjes. Ik heb zelf ook stofjes besteld voor mijn verjaardag. En ik beken ik heb ook nog stofjes zat. En ergens blijf ik het een uitdaging vinden om te naaien met mijn zoon. Naaimachine vindt hij zoiezo fantastisch. En dan nog spelden. Maar hoop in 2018 meer te naaien. We gaan er dus voor :)!

Tinneshobbyworld zei

Wat fijn zo'n reserve aan stofjes. Ooit begonnen aan een cursus naaien en helaas door omstandigheden moeten stoppen. Is zo fijn als je je eigen kleding kunt maken. Maar nu heb je zeker een excuus om aan een nieuwe garderobe te beginnen met die kilootjes minder. Verras ons maar met een nieuwe collectie :-)) Ben benieuwd ♥

Lieve groetjes, Tinne

Neeltje zei

Mooie stofjes. En wauw 20 kilo kwijt. Dan kun je wel een mooie nieuwe garderobe gebruiken. Knap hoor!