dinsdag 12 juni 2018

Tussendoortje....


Dat was onbedoeld toch wel een kleine blogpauze. Druk, druk, druk met andere dingen en dan komt er van creatieve bezigheden weinig terecht. Ik heb in de tussenliggende tijd nog wel een kledingstuk gemaakt, iets simpels hoor, maar toch. Inmiddels is dit al veel gedragen en ligt er een verzoekje voor meer van hetzelfde. Binnenkort laat ik dat alles wel in een keer zien als het allemaal af is.

Nu is het natuurlijk zo dat je crea-tijd gewoon in moet plannen en omdat ik zin had in een klein, qua tijd overzichtelijk, projectje ben ik eens gaan kijken op m'n Pinterest borden. Ik heb in de loop der tijd veel leuke gehaakte sleutelhangers gepind en de keuze was snel gemaakt voor deze inktvisjes. Ik maakte er twee met gebruik van dit gratis patroon.

Haaknaald: 2,5
Garen: Catania katoen (effen groen) en Catania denim, allebei uit m'n katoentjes voorraad.

En zo komt de helft van de maand alweer in zicht....nog niet zo heel veel gedaan op creatief gebied dus, maar de plannen en spullen liggen allemaal wel klaar. Binnenkort moet ik de Silhouette aan het werk zetten want er ligt het een en ander te bedrukken. De tuin vraagt ook regelmatig aandacht, maar is zo prachtig nu en we genieten van de aardbeien en bijna van de kersen :-)
Dan hebben we sinds een aantal weken een kitten erbij in huis, hij en Guus zijn inmiddels dikke maatjes. Ik zal er nog wel eens een blogje aan besteden. Dan zijn jullie weer een beetje bijgepraat :-)

 Groetjes, Mariette

5 opmerkingen:

Thuis bij Corrie zei

Soms komen er zoveel andere dingen om de hoek kijken. Ik vind het altijd jammer als het handwerken er dan bij inschiet. En inderdaad vraagt ook hier de tuin veel tijd. Maar ik vind het heerlijk en ontspannend om te doen.

Gerlily zei

Wat een leukerdjes. Heel benieuwd naar jullie kitten!

marmarel zei

Leuk om te lezen, schattige inktvisjes! Het creatief bezig zijn schoot er bij mij ook bij in. Dan valt er ook niet zoveel te bloggen. Maar ik ben weer bezig, gelukkig.
Ik ben benieuwd naar je naaiwerk!
Groetjes, Marijke

Nina Hobbysite zei

Mooie inktvisjes. En een nieuwe kitten ben benieuwd.

Mama C zei

Wat een leukerds zijn dit, zeg! Zal ik deze zomer die 1050 km naar de camping dan toch maar gaan proberen om het haken onder de knie te krijgen?