woensdag 25 juli 2018

WIP wednesday juli


Op de valreep een Work in Progress in juli want het is alweer de laatste woensdag van de maand vandaag....zoals ik hier al schreef zou ik een nieuw haakwerk beginnen en dat is deze geworden. Een knuffeldeken van het superzachte Scheepjes Sweetheart soft garen. 

Het is wel een WIP waar ik een beetje vaart achter wil zetten want eind deze maand, en dus zeer binnenkort, krijg ik m'n eerste YLA box. En daar zit een verrassings-haakproject in waar ik dan graag snel mee wil beginnen.
Ik zag op Instagram en facebook zulke leuke creaties uit eerdere YLA boxen voorbij komen dat ik de knoop heb doorgehakt en ook maar een box heb besteld, spannend :-)

Alsof het nog niet genoeg is ga ik ook vanaf eind augustus mee doen met een nieuwe CAL van Mr.Cey, dat wordt een prachtige deken waarvoor verschillende pakketten te koop zijn: wol/acryl, acryl en katoen. Voor de verandering heb ik voor katoen gekozen, al mijn dekens tot nu toe zijn van acryl dus nu een keer wat anders.

Ik heb vanochtend de noodzakelijke dingen gedaan en ga zo nog even lekker de tuin in, fijne dag allemaal!

4 opmerkingen:

Vlijtige Lies zei

Je hebt grote haakplannen! Ik ben benieuwd wat die box inhoud. Fijn zacht garen de sweetheart! Mooi fris kleurtje groen. Succes.

Gerlily zei

Heel benieuwd naar de verassingsbox. Ben tot nu toe sterk gebleven voor alle verleidingen. Knuffeldeken heb ik voor onze kleindochter gemaakt; het schaap. Succes met de jouwe.

Nina Hobbysite zei

O, zo'n box lijkt mij leuk. De tas vorige keer was erg leuk. Succes met de knuffeldeken.

Tinneshobbyworld zei

Super leuke creatie in wording. Prachtig groen trouwens! Heb tot nu toe de verleiding van al die leuke verrassingsboxen kunnen weerstaan, maar het kost mij telkens toch moeite. Benieuwd naar het volgende :-))

Fijn weekend, groetjes Tinne