vrijdag 20 juli 2018

De nieuwste winterstofjes.....


De grote vakantie is vandaag officieel begonnen en hoe nu beter de zomer in te luiden dan met een aantal nieuwe winterstoffen ;-)
Dit was een leuke actie van Driessen stoffen waarbij je eind juni een verrassingspakket met de nieuwste winterstoffen kon pre-orderen en deze werden in de afgelopen week uitgeleverd.
Alle lappen zijn minimaal 1,50 m dus er is vanalles mogelijk. Het leuke was ook nog dat er aan elk pakket een meter zwarte boordstof werd toegevoegd, dat komt altijd wel van pas.
Mijn doel wordt om al deze lappen te verwerken tot -vooral- kledingstukken. Het zijn helemaal mijn kleuren. Qua stofsoort zitten er 2 lappen bij waarvan ik denk dat dat wel een uitdaging wordt om er iets van te maken, gewoon omdat het een stof is die ik niet snel zelf zou kiezen. Van een daarvan heb ik al besloten dat het geen kledingstuk wordt, maar ik heb daar ondertussen al iets anders leuks voor bedacht. En verder ga ik ze allemaal opmeten en dan op zoek naar geschikte patronen. Het is altijd een beetje een gok, dit soort acties, maar voor mij heeft het leuk uitgepakt.

Maar eerst gaan deze stoffen nog even de kast in en heb ik nog een zomers werkje op het programma staan :-) 

3 opmerkingen:

Gerlily zei

Mooie stapel. Benieuwd wat het allemaal gast worden. Fijn weekend.

Thuis bij Corrie zei

Zo te zien mooie bewerkte stoffen. Leuk om uit te zoeken wat je ervan kan maken.
Prettige vakantie.

Nina Hobbysite zei

Prachtige stoffen zo benieuwd wat je ervan gaat maken.