woensdag 29 augustus 2018

WIP wednesday augustus


Het is de afgelopen weken door de zomervakantie een beetje stil geweest op mijn blog, de WIP wednesday van augustus is een mooi moment om het bloggen weer op te pakken.
We hebben genoten van gezellige dagjes uit en tussen de bedrijven door heb ik een klein beetje gehandwerkt, tijdens langere autoritten heb ik aan deze deken gewerkt, maar ik heb nog geen affo's om te laten zien. Vorige week ben ik begonnen aan de Constantinopel cal en zo heb ik van weinig lopende projecten in het voorjaar ineens toch een aantal WIPjes liggen. Het wordt tijd om dat eens aan te pakken en weer wat meer te gaan doen.
Als ik al wat deed thuis op hobbygebied was het meestal diamond painten. Snel gepakt en je kunt steeds makkelijk verder waar je bent gebleven. Een langdurig proces maar stukje bij beetje wordt het wel wat. Streven is om deze in ieder geval eind dit jaar ingelijst te hebben hangen in de woonkamer, een lijst heb ik inmiddels al gevonden. Er is wel een flink stuk bij gepaint sinds de vorige update dus vandaar deze tussenstand.


Aan de hulp kan het niet liggen, werkelijk iedere keer als ik de spullen op tafel leg komt er gelijk een kat kijken. Het zal wel komen door de daglichtlamp, daar liggen ze allebei graag onder. Maar het werkt gelijk een stuk gezelliger.


Wat een schatjes, he? :-)

Vandaag kwam de nieuwe LMV binnen maar ik denk dat ik daar morgen even rustig voor ga zitten. We genieten hier in regio noord nog van een laatste week vakantie en dan gaan we hier ook weer het gewone ritme in. Ik zou er nog wel een weekje (of 2) vakantie bij willen, maar goed.....ik vind het allemaal veel te gezellig met dat gekeuvel van de kinderen om me heen, maar het is niet anders, school begint bijna weer en ook dat zal wel weer wennen.

5 opmerkingen:

Gerlily zei

Dat gaat vast een mooi project worden. Hier de eerste week weer iedereen weg. Altijd even wennen.

Vlijtige Lies zei

Wat een geduld werk. Knap dat je het kunt. Gezellig die poezenkindjes om je heen. Al liggen ze bij mij vaak net in de weg. Om even op je vraag terug te komen die je stelde bij mijn laatste post. Ja ik heb de zomen met de cover gemaakt. Ik gebruik de Elna hiervoor, is nagenoeg hetzelfde als de Janome. Het getob is voor mij ook geen nieuws hoor. Ik heb een cursus gedaan bij Leonie Vos, echt een aanrader!! Gewoon gebruiken, hoe vaker je ermee werkt hoe beter het gaat. Geniet nog even vd vakantie. Hier alles weer in bedrijf.

Mariette zei

Dankjewel voor je reactie! Ik heb wel het cursusboek bij Leonie besteld, een tijd geleden alweer. Ik zal er gewoon mee aan de slag moeten en veel oefenen. Dank voor de tips!

borduursaramsades zei

waw, je werk ziet er prachtig uit.
Hoelang ben je er al aan bezig ?

Mariette zei

Dankjewel! Ik ben er in november vorig jaar aan begonnen maar doe er soms ook maanden niks aan. Wat jammer is want het is zo leuk om te doen :-)