woensdag 8 mei 2019

Onno the bear/Spring-box #1Allereerst allemaal bedankt voor de leuke reacties op mijn quilt in wording uit mijn vorige blogje. Eerlijk gezegd doe ik maar wat, ik heb geen ervaring met quilten maar ik vind het wel heel leuk om te doen. 

Dan iets anders, m'n eerste projectje uit de Spring-box (zie deze blogpost) is af. Het was moelijk kiezen waarmee te beginnen maar ik ben voor deze schattige beer gegaan. 
Het leuke van deze box is dat je door middel van een Youtube filmpje op het kanaal van Pera en Pasha vantevoren al kunt zien welke projecten erin zitten. Het blijft wel een verrassing welke kleuren van het garen je krijgt (je mag wel 1 voorkeurskleur aangeven). Deze beer viel me gelijk al op. Alles behalve de vulling zit erbij, ook de oogjes, dus ik kon gelijk beginnen.

Dit zachte fluweelgaren haakte heerlijk weg en doordat het een bol met kleurverloop is krijg je een grappig effect. Hij is nog best groot geworden ook.


Onno mocht ook nog even naar buiten maar daar vond ie het veel te koud ;-) 
Trouwens....ik heb er zelfs nog over getwijfeld om de verwarming aan te zetten vandaag, toch maar niet gedaan maar echt lekker is het niet.


Gelukkig heb ik alleen een heel klein beetje garen over wat in de knutselbak voor de kinderen gaat. Ik wil het liefst zo min mogelijk restjes overhouden dus dit is helemaal perfect.

Patroon: Onno the bear van Mr.Cey
Garen: Papatya Velvet cake
Haaknaald: 5,5 (alleen het neusje is met naald 3 gehaakt van een draadje katoen)

6 opmerkingen:

marmarel zei

Ohh wat een leuke beer is dat geworden!
Groetjes, Marijke

Corrie zei

Hij is zeker leuk door de kleuren. En wat zal ie heerlijk knuffelbaar zijn.
Enne, hier is de kachel nog niet uit geweest.

Gerlily zei

Wat een lieverd. Prachtige kleuren! Hier gewoon de kachel aan hoor als ik het te koud vind. Daar is ie voor lol.

Vlijtige Lies zei

Wat een lief beertje!

Mama C zei

Wat een super leuke beer!!

Nina Hobbysite zei

Wat een leuke beer!