vrijdag 28 oktober 2011

Alweer een week voorbij: granny stripes

De afgelopen week is m'n deken 6 strepen gegroeid. Ik haak lekker verder maar stop even met de wekelijkse foto-updates, in het begin zie je de deken snel groeien en nu is het voor mijn gevoel een kwestie van doorhaken tot de deken echt groot begint te worden, dus er volgt over een aantal weken wel weer een update. Maar ik ben tot nu toe wel heel blij met het resultaat, het wordt een vrolijke deken en dat was precies de bedoeling :-)

9 opmerkingen:

Collie-Collie.com zei

Het is net een regenboog. Ontzettend gezellig gekleurd dekentje!

Ik ben een dekentje aan het breien, inderdaad in het begin zie je het groeien en ineens "stopt" dat een soort, maar het wordt wel al een behoorlijk gewicht op schoot, hahaha.

Groetjes, Collie

mio zei

hij wordt werkelijk prachtig, nu stug doorhaken ;-) mooi project hoor! groetjes, Mio

Margreeth zei

Schitterend!!! hele goeie kleuren!!

Zaanse Zolder zei

Om blij van te worden !
En inmiddels heb je al warme benen tijdens het haken denk ik ;-)

gerlily zei

Het is een heerlijk werkje. De mijne is al weer een tijdje klaar en wordt volop gebruikt door Amy. Ik heb garen gekocht voor een nieuwe deken. Vanavond overleggen hoe ze hem willen. Een zeegolven deken staat ook nog op mijn lijstje. Haak ze.

Marieke zei

Hoi Mariette,
Wat een gezellige deken! en wat een vrolijk kleurtjes. Daar word je helemaal blij van. Wat gezellig dat je mij volgt. Welkom!
Fijn weekend. Groetjes Marieke

Sofie zei

Mijn deken ligt wat aan de kant... eerst moesten de sjaals en vingerloze wanten gehaakt worden! Leuke blog heb je! Zal die dan ook maar volgen :-)
Groetjes Sofie

By Ieke zei

Ik vind je deken prachtig!

Soms is de wekelijkse foto-update wel een goede stok achter de deur om het project af te maken. Maar ik geloof dat jij wel van het afmaken van projecten bent, toch?

Mariken zei

Wat een prachtige deken! Zo een moet ik er ook nog gaan maken. De link naar je wol uit een eerdere blog werkt helaas niet. Ik ben erg benieuwd waar het deken van gemaakt wordt.

groeten
Mariken