woensdag 5 oktober 2011

Roodkapje wordt Superkapje

Omdat vandaag de Kinderboekenweek begint met als thema "Superhelden" mochten de kinderen verkleed als superheld naar school. Het moest een beetje een snel-klaar-superheld worden want we kregen het pas afgelopen maandag te horen, dus weinig bedenk-en maaktijd. Met carnaval dit jaar was Sara al verkleed als Harry Potter naar school gegaan dus die werd het niet, had overigens wel gekund want Harry is toch ook wel een soort van superheld.....
We kwamen op het idee van Superkapje, naar de leuke film die dit jaar in de bioscoop te zien was. Sara was al eens verkleed als Roodkapje, dus de cape was er al. Ik heb snel een t-shirt geborduurd waaruit wel duidelijk blijkt dat ze vandaag een echte superheld is ;-) Spijkerbroek en gympies maken het geheel compleet. Weinig werk, vlug klaar en het allerbelangrijkste: een tevreden en blij kind naar school, daar doe je het allemaal voor toch? :-))))

5 opmerkingen:

Cindy zei

Echt super leuk!

Zaanse Zolder zei

Hahahaha superkapje.... hoe verzin je het !
Christian vertelde me gisteren pas dat hij verkleed mocht, duhuh. Hij ging dus vanmorgen in z'n Spiderman pakje naar school, had ik gescoord op koninginnedag maar eigenlijk is het 3 maten te klein. Ziet er een beetje sneu uit dus... mijn superheld. Natuurlijk heb ik dat niet tegen 'm gezegd want hij vond het geweldig.
Overigens waren er ook een aantal Harry Pottertjes op het schoolplein en juf was Hermelien.

Jeannette zei

Hier mogen ze vrijdag verkleed. Ik zit ook nog te dubben of ik een snelle cape ga maken, maar ze mag ook in haar prinsessejurk of spaanse jurk, ze nemen het niet al te nauw hier gelukkig ;-) Maar je hebt snel een leuke oplossing bedacht!

Groetjes Jeannette

Collie-Collie zei

Superkapje... super! Een mooi en snel resultaat... de dame staat er supercool op!!

Groetjes, Collie

Fienke zei

Leuk hoor, wij hadden vandaag een vossenjacht met superhelden op school. Ook erg leuk, maar de kinderen waren niet verkleed.
Groetjes Renate