vrijdag 14 oktober 2011

Vrijdagse granny stripes update

Sinds vorige week is m'n deken weer een stukje gegroeid. Nog een paar kleurtjes dan heb ik ze allemaal 1 keer gehad. Ik ben er tot nu toe wel blij mee en het is ook erg leuk om te doen. Jack en Sara vragen al wanneer de deken af is, ze zien het helemaal zitten om een filmpje te kijken op de bank met deze deken erbij. Vanavond weer verder haken.......

7 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

Super gezellige deken!
En als je alle kleurtjes hebt gehad begin je dan weer met de onderste kleur?

mio zei

Je hebt behoorlijk doorgehaakt, hij wordt prachtig! Kleurverloop is echt super, ben ook benieuwd hoe je verdergaat nadat je alle kleuren hebt gehad. Veel haakplezier weer komende week!
Groetjes, Mio

Mariette zei

Hoi Sylvia,

Ja, ik ga ze in dezelfde volgorde weer herhalen. Andersom kan natuurlijk ook, of alles weer in andere volgorde.........lastig kiezen hoor ;-) Dat is het leuke, je kunt er zoveel kanten mee op.

Cindy zei

Je schiet al lekker op! Heerlijk werkje he?! Mijn plaid in wording is sinds gisterenavond gebombardeerd tot omslagdoek / sjaal. Hij staat zo leuk dat ik er een schulprand aan ga haken en nog een paar mooie bloemen erop, grote speld om hem vast te maken, heerlijk!

Borgero zei

Wat een mooi kleurverloop! Ik zou niet voor een totaal andere volgorde gaan, misschien wel andersom. Ik ben ook bezig met een plaid, maar dan met allemaal vierkantjes (en niet zoveel kleuren). Haakse verder!
Groeten, Nienke

Monique zei

Wat een mooi plaid wordt dit, de kleurtjes vind ik erg mooi, wat voor materiaal heb jij gebruikt en hoe groot wordt ie??? Super gaaf!!! Groetjes Monique

Carla zei

Kan me nog inhouden om deze mooie deken te haken. Even nog geen tijd maar het blijft kriebelen. Zo leuk en lekkere vrolijke kleuren.