zondag 29 april 2012

Nog meer cakepopsOmdat ze zo leuk zijn om te maken, vandaag nog een paar cakepops, hiernaast cakepops met verschillende kleurtjes candy melts in marmer-effect...........

.........en verder een eerste poging om kikkers te maken. Valt nog niet mee om de candy melts zo vloeibaar te krijgen dat het een mooi glad bolletje wordt en tegelijkertijd stevig genoeg om de snoepjes er goed in vast te zetten. Maar oefening baart kunst zeggen ze geloof ik, dus ik probeer nog even verder. De leuke kikkers heb ik trouwens gevonden in het boek Cakepops van Bakerella, Angie Dudley. En daar staan nog veel meer gave voorbeelden in.4 opmerkingen:

MissFrodo zei

Wat een leuke weer!

Emi vraagt ook steeds om zo'n maker maar is het gewoon cakebeslag erin? Enne heb je die van tv of is dit een los ding met stekker zeg maar?

Marguerite zei

Jongste dochter is met moederdag jarig. Ze trakteerd al jaren cup-cakes, blijft leuk. Dit ziet er ook heel gezellig uit. Misschien dat we dit jaar eens een uitstapje maken en overstappen op deze prachtige lollies.
Groetjes Marguerite

Mariette zei

@MissFrodo: Nee hoor, niet die van de tv maar dat mooie roze apparaat van Inventum. Als je even googlet op cake pop maker kom je 'm wel tegen. Er gaat gewoon cake beslag in en ze zijn supersnel klaar (plusminus 5-7 minuten). Echt heel leuk om met kinderen samen te doen ook!

HS zei

Wat zien ze er ongelofelijk mooi en lekker uit! Je inspireert me hier wel mee!