zondag 22 april 2012

Tricot setje voor Sara

Vorig jaar maakte ik voor Sara twee tricot ballonrokjes met het e-book Rocky Zucky van Farbenmix, hier en hier te zien. Deze rokjes heeft ze vorig jaar zoveel aangehad, Sara vond ze erg fijn om naar school te dragen. Maar onze dame is zoveel gegroeid dat deze rokjes helaas niet meer passen en dus moeten er nieuwe komen. Dit jaar in maat 146/152. Ik heb er gelijk een paar geknipt van leuke tricotjes uit de kast. Van deze stoffencombi had ik nog voldoende stof over om er een kort vestje naar het model Kerstin van FM bij te maken. Ook deze is gemaakt in maat 146/152. T-shirt en legging zijn gekocht, op het shirt heb ik een leuke applicatie van Applicatie-en-zo gestreken.

Nu de andere rokjes nog maken, er liggen ook nog wat half-affe kledingstukken naast de machine te wachten dus ik ga nog even kijken waar ik het eerst mee verder ga. De komende weken ben ik vooral bezig de kledingkast van Sara zomerklaar te maken, want ze past bijna niets meer van vorig jaar. Daarna heb ik wel wat dingen in de planning voor de jongens.
P.S. Er zitten wat rare vlekken in de foto's, m'n camera was dringend aan vervanging toe. M'n nieuwe toestelletje is inmiddels gearriveerd maar ik moet er nog even een nieuw geheugenkaartje voor kopen, m'n oude kaartje past niet in het nieuwe toestel. Binnenkort dus betere foto's hoop ik ;-)))

8 opmerkingen:

Marguerite zei

Wat een leuk setje heb je gemaakt. Die meidenvan mij willen geen eigengemaakte kleren meer aan. Als ik dit zo zie ga ik toch proberen ze over te halen. De mode van deze zomer is heel leuk om te maken.
Groetjes Marguerite

Zussies zei

Mooi!! Leuke knal kleuren die staan je dochter mooi!

Sabine zei

Heel leuk setje geworden op deze manier! Lekker leuke kleurtjes voor deze zomer! En wat wordt je jongedame groot!

groetjes,
Sabine

riakaartenencreaties zei

Wat een leuk setje is het geworden.Mooie vrolijke kleuren.
Groetjes ria.

Mama Deborah zei

Mooi geworden!

Vlijtige Lies zei

Wat is je dochter groot geworden.Heerlijk rokje om te dragen en zo vrolijk.mooi setje zo bij elkaar.

Lize zei

Wat een leuk setje is dat geworden. lekker fleurig.

Danielle zei

Wat een mooi fleurig set! Het staat ze goed.