woensdag 25 april 2012

2-delig setje Jolanda


Dit zijn een rokje en topje in Sara's lievelingskleur van het moment, lila. Het patroon is Jolanda van Farbenmix. Alweer een wat ouder patroon volgens mij, want ik heb 'm al lang in huis maar nog niet eerder gemaakt. In plaats van meteen nieuwe patronen te kopen wil ik dit seizoen toch eens wat patronen maken die ik nog nooit gebruikt heb, en daar heb ik er genoeg van liggen ;-)
Deze is gemaakt in maat 134/140. Ik heb er een lila legging bij gekocht en eventueel kan er ook nog een wit t-shirtje onder, mocht dat nodig zijn met het oog op het weer.

Gelukkig begint het nu een beetje te lopen met m'n naaiwerk en heeft Sara een aantal setjes in de kast die ze aan kan bij beter weer. Er volgen nog wat zomerse dingetjes en dan zal ik ook wat tussenkleding moeten maken, shirt met lange mouw, Bandito-vest, wat broeken voor de frissere dagen. Want ook aan die dingen is een groot gebrek in haar kledingkast, ik weet niet wat ze gegeten heeft, maar alle longsleeves hebben ineens veel te korte mouwen ;-))))

5 opmerkingen:

Elise zei

Wat een leuke kleding allemaal weer. Het tricot setje is ook een hele leuke, zeg! Nu de temperatuur nog een paar graadjes omhoog. Daar zijn we wel aan toe.

Aline zei

Laat ik nou toch net precies hetzelfde stofje geknipt hebben om een jurkje van te maken voor Hadassa, wat grappig. Prachtig kleurtje en leuk lentesetje is het zo!

Marguerite zei

Wat een leuk setje. Je wil mooi weer om het aan te kunnen maar voor achter de naaimachine is het weer natuurlijk prima.
Groetjes Marguerite

Amarins zei

Geweldig, wat is deze ook leuk geworden. Inderdaad voor de meiden ook een prachtige kleur.
Groetjes, Amarins

Adriana zei

Leuk zeg.
Je gaat hard zo.
Als het zo slecht weer blijft dan ga je wel achter de machine zitten toch.
Was wel leuk dat ik vorige werk 2 supporters had haha.
Heb de partij toch verloren.

Grt Adriana