vrijdag 6 april 2012

Net gekocht bij de supermarkt.......
........en te leuk om niet met jullie te delen ;-) Er is een nieuw tijdschrift in de handel en het heet: Simply Breien. Ik kocht het bij Deen Supermarkt en heb even snel een paar fotootjes gemaakt. Het is een gevarieerd blad met truien, sjaals en decoratie. Maar ik vind het ook wel aardig dat het niet alleen maar patronen zijn, er is ook ruimte voor reportages (bv. over het breien van plaids voor een goed doel), een artikel over nieuwe garens en het uitdiepen van bepaalde technieken.
Aan het colofon te zien is de herkomst van het blad Duitsland, misschien dus dat iemand het onder een andere naam kent? ****edit: het blijkt om een Nederlandse vertaling van het Engelse blad Simply knitting te gaan.
Wat mij bovendien aanspreekt is dat de patronen gelijk bij de foto's staan en niet in het hart van het blad zodat je steeds moet bladeren.
Ook hebben enkele patronen een grote matenrange, bv. van 34-36 tot en met 54-56.
Dit was een leuke aankoop bij de laatste Paas-boodschapjes ;-))
Daarbij viel net ook nog de nieuwe Knippie op de mat dus als ik zo het gras gemaaid heb dan weet ik wat ik ga doen.......lekker kopje thee erbij en nieuwe boekjes doorbladeren ;-)))
Overigens: de prijs is 5,95, dit is nummer 1 van 2012 en de volgende verschijnt 25 mei. Een aanrader wat mij betreft!

3 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

Lijkt me een heel leuk en inspirerend blad. Zie ik daar nou een gebreide donut? Haha zo grappig... zit je al in de pennen?
Fijn Paasweekend!
Syl

Sandra zei

Wow ik ben niet zo'n breister maar dit vind ik er toch wel erg leuk uit zien. Bedankt voor het plaatsen!

Hannie zei

Leuk dat je volger bij mij bent geworden. Je komt mij niet bekend voor? Maar altijd leuk om iemand te hebben die ook Swiftercity komt! hahahaha....
Jij maakt ook super leuke dingen!

Groetjes Hannie