dinsdag 2 juni 2015

Ik ging voor de......


 .......Simply breien, want die koop ik elke keer wanneer het blad verschijnt (tweemaandelijks), maar ik kwam thuis met nog twee andere bladen. Simply naaien kocht ik puur uit nieuwsgierigheid, ik twijfel of het wat toevoegt aan de vele naaibladen die ik heb, maar het zag er toch wel leuk uit dus is nog even afwachten....

Mollie Makes kocht ik heel af en toe toen het blad net in het Nederlands uitkwam, maar eigenlijk de laatste tijd niet meer. Daar waren het bepaalde onderwerpen op de cover die me overstag deden gaan, 
"Gehaakte bloempothangers", leuk! 
"Gestreepte naaimachinehoes", ik ben benieuwd, wil ik nog steeds een keer maken voor m'n machines.....
En de knoopjes die erbij zitten zijn ook best wel heel schattig.

Tja, al deze bladen zitten in het plastic en inkijken is er niet bij. Slim gedaan natuurlijk door de uitgever, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik wel eens zo'n verpakt tijdschrift koop en dat het me dan thuis toch tegenvalt. Om die reden koop ik de dure specials van een tientje niet. Toch heb ik deze niet laten liggen, straks is het weer komkommertijd in bladenland en dan heb ik wat leuks achter de hand.

De tijdschriften blijven vandaag ook nog wel even in het plastic liggen. Het huishouden roept en ik heb nog een feestje voor te bereiden voor het einde van de week.
Daarna hoop ik weer uit deze mega-crea-dip te komen. In de loop van afgelopen maanden had ik beneden in m'n kast bij m'n werkplek veel to-do-projectjes verzameld. Bolletjes wol apart gelegd, lappen stof met patronen erbij. Maar het stapelde alleen maar op en de kast puilde uit. 
Gisteren heb ik alles netjes opgeruimd en heb ik meer overzicht. Volgende week nog even een laatste slinger geven aan m'n zolder-opruim-project en dan kan ik met een goed gevoel de zomer in.

Ik ga snel want nog veel te doen vandaag, fijne dag!


7 opmerkingen:

Joan zei

Ziet er allemaal netjes en gezellig uit !

Marguerite zei

Heerlijk he! Feestjes voorbereiden. Ben voor ons zeilmeisje ook druk aan de gang. Pubers dus ik moet extra goed nadenken.
Veel plezier met/op/bij het feestje.

Gera zei

Nou, dan verwacht ik nog een review van je ;).
De Mollie Makes had ik ook gekocht, meer om iets gezelligs te lezen dan om te gebruiken.
Ben benieuwd naar de Simply Naaien.

MaMarieke zei

Had ik nou gehoopt op een review van die tijdschriften... maar ik zie dat je je enorm nuttig gemaakt hebt! Wat ziet het er netjes uit..... nu heb je echt wel verdient om ze uit het plastic te halen, kop thee erbij... bladeren........ en dan ons vertellen of het de moeite waard is! :) Dus mocht je nog zin hebben, ik houd me aanbevolen voor de review!

Mariette zei

Haha, dames, ik zal kijken wat ik kan doen ;-)

Jessica zei

Wat een mooie werkplek heb jij. Ben ook benieuwd of de bladen de moeite waard zijn. Koop zelf ook wel eens een blad, dat na het bladeren in de kast terecht komt. Zonde is dat.

Mama Deborah zei

Wat een mooie werkplek