vrijdag 26 juni 2015

Nieuwe omslagdoek gestart....Ik was de slag van het haken even helemaal kwijt. Ik heb wel een dekenproject onder handen maar dat schiet niet echt op en trekt me ook niet om er af en toe eens bij te pakken. Daar moet ik dus nog iets mee doen of aan veranderen maar dat is voor een andere keer.

Om er weer in te komen ben ik begonnen met een omslagdoek voor de herfst. Wel wat vroeg, maar hij kan maar af zijn. Een week of twee geleden kwam ik bij W.... en het was niet te geloven maar er lagen nieuwe Fenna kleuren. Sinds ik dit garen in het najaar van 2013 voor het eerst kocht is het me niet gelukt om nieuwe kleuren ervan te vinden wegens snel uitverkocht bij iedere levering. Nou had ik destijds 4 kleuren gekocht en daar heb ik nog van over, prima dus..........maarrrrrrr toen ik de nieuwe kleurtjes zag liggen kon ik ze echt niet in de winkel laten. Nou ja, deze drie dan. Van elk kocht ik zes bollen, voldoende om er iets leuks van te maken.
De regenboogvariant heb ik laten liggen (want die kocht ik in 2013 al) en de zwart/witte ook, omdat ik al eens met de zwart/grijze gehaakt had. 

De middelste sprak me het meeste aan om meteen mee te beginnen, waarschijnlijk omdat ik zo van de herfst hou en ik erg benieuwd was naar het kleurverloop. De andere twee vind ik ook prachtig, vooral de linker met dat petrol erin, supermooi!
 Kortom, ik was erg blij met m'n buit :-) Toen ik trouwens afgelopen woensdag bij dezelfde winkel kwam lag er weer volop, dus blijkbaar komt er nu toch wat meer binnen of vliegt het wat minder hard de winkel uit. Ik blijf het in elk geval erg mooi garen vinden.....


4 opmerkingen:

Brocante hobbykamer zei

Mooie wol ben weg van die petrolkleur...

Gerlily zei

Oh, dat is ook een mooie kleur. Ik heb twee van de nieuwe gescoord. Heb er ook diverse laten liggen, maar deze vind ik ook erg mooi. Nog niet gezien hier, maar komt wellicht nog wel. Want tot nu toe hebben ze hier alle kleuren steeds binnen gehad. Blijf het ook lekker garen vinden. Ben ook met de nieuwe gemeleerde katoen bezig. Fijn weekend.

Felisa b zei

Oh, ik vind de linkse kleur echt prachtig!

Linsey Elise zei

Wauw echt hele mooie kleuren. Ga morgen kijken of ze er hier ook zijn. Een omslagdoek voor de herfst eigenlijk geen gek idee, dan is ie in ieder geval op tijd klaar. Ik ben namelijk altijd te laat, en zijn dit soort projecten niet klaar als ik ze wil gebruiken.