woensdag 28 december 2016

Collage nr.1.... meubels...


Het schiet al op, de dagen tussen Kerst en oudjaar gaan ook altijd weer snel voorbij, daarom maak ik vandaag maar een beginnetje met de collages van 2016. Als eerste de gepimpte meubels. Hier heb ik veel plezier aan beleefd het afgelopen jaar, ik weet niet precies waarom...misschien juist wel omdat alle meubels al jaren in huis stonden en ik er op deze manier voor heb gezorgd dat ze nog prima een ronde mee kunnen. En dat was financieel gezien ook nog eens heel aardig om te doen...ik heb er geen dure materialen voor gebruikt, integendeel zelfs.
Maar vooral vind ik het heel leuk werk om te doen, kwast in hand, lekker praktisch bezig zijn zonder veel gedoe.
En dan combineren met zelfgesneden stickers of een genaaid kussentje....geslaagde projecten wat mij betreft. De meeste reacties, niet per se via m'n blog maar ook irl, heb ik toch gehad op het ladenkastje.
Wil je meer lezen over de afzonderlijke projecten, materialen e.d. dan kun je klikken op het label "meubels opknappen". Even naar beneden scrollen en daar zijn alle blogposts over deze creaties te zien.
Of ik dit nog eens plan ben in 2017 kun je lezen in m'n vooruitblik op het nieuwe jaar die ik over een paar dagen zal plaatsen.
Fijne dag allemaal, ik ben vroeg vandaag en ga ook maar op tijd boodschappen doen, dan heb ik vanmiddag hopelijk nog wat freubeltijd.

3 opmerkingen:

marmarel zei

Wat leuk gedaan, de gepimpte meubels. Ik vind het ook erg leuk om te doen. Afgelopen jaar heb ik zo wat kastjes met greywash van de A. behandeld, voor de kamer van mijn dochter. Ik vergeet altijd een foto vooraf te nemen. :-) Zo met die letters erop heb je er echt wat bijzonders van gemaakt!
Fijne dagen!
Groetjes, Marijke

Gerlily zei

Geeft veel voldoening. Hier dit jaar ook veel hergebruikt en opgeknapt. Vooral in de woonkamer en op mijn hobbykamertje.

corina zei

Leuk om ze zo nog een keer voorbij te zien komen.