vrijdag 30 december 2016

Collage nr.3.....Silhouette Cameo


Vandaag alle Silhouette creaties van 2016 op een rijtje....op de valreep heb ik nog 4 shirts bedrukt voor Oliver dus die kunnen ook van mijn december lijstje af. Hij heeft de printjes samen met mij gekozen, de bestandjes komen via fb en uit de Silhouette store. De shirts met korte mouwen kunnen alvast mooi in de kast voor het voorjaar...ze zijn allemaal maat 134/140 dus lekker ruim.
 
 En wat kan ik verder over de Silhouette Cameo zeggen?....het blijft een super apparaat, ik heb zeker geen spijt van de aanschaf (in 2015)....altijd handig om snel een leuk kadootje tevoorschijn te toveren.
Maar ook hier valt er nog zoveel te leren voor mij....het werken met de software, het maken van meerkleurenstickers, het werken met papier en karton. Met andere woorden, ook in 2017 blijf ik daarmee doorgaan. Morgen het haakwerk van 2016......

5 opmerkingen:

Mama C zei

Wat een leuke collage's maak jij toch altijd aan het eind van het jaar! Nu ik deze zie realiseer ik mij dat er op mijn blog nog niet een cameo creatie staat..... Misschien ook maar eens zien in de komende week.

Gerlily zei

Ik ben er ook blij mee en nog steeds geen spijt dat ik na 16 jaar mijn borduurmachine heb weggedaan 1,5 geleden. Leuke shirts.

All Set zei

Heerlijk apparaat! Je hebt er mooie creaties van gemaakt!

corina zei

Leuke creaties heb je ermee gemaakt.
Denk dat er in het nieuwe jaar nog vele zullen volgen.

Coco Lin zei

It is a good choice to use the reflective fabric to make the clothes.