maandag 14 mei 2018

Vosje Victor


Het vosje is af. Vorige zomer ben ik ermee begonnen en lange tijd zat dit project in een tasje die standaard meeging als ik met jongste naar een ballenbak cq. speelparadijs ging. 
Voor mij de perfecte plek om rustig te haken, ze hebben er heerlijke koffie, er is redelijk licht en kind vermaakt zich er prima. We hebben een abonnement en zodoende groeide het vosje langzaam met iedere keer een stukje erbij. Wel iets te langzaam vond ik op een gegeven moment en nu besloot ik dat ik even door moest zetten om 'm af te maken.


Guus neemt ook een kijkje bij deze vreemde snuiter in de tuin....


Het patroon staat in dit boekje van Kristel Droog-Dekkers van MyKrissieDolls.
Oorspronkelijk gehaakt met dunner sokkenwol. Mijn versie is gemaakt met 2 bollen Yarn and Colors Charming in de kleur Burgundy. Garen voor naald 3-3,5, daardoor is mijn Victor wel wat groter uitgevallen. Ik haakte met haaknaald 2,5 omdat 3 te los werd.
De effen kleurtjes zijn de gewone Yarn and Colors katoen. Ik kocht het garen toen ik op de handwerkbeurs was. Het sjaaltje is overigens gebreid.

Nu nadenken wat m'n volgende meeneemproject wordt....

4 opmerkingen:

Gerlily zei

Wat een leukerd. Enig boekje ook. Heb het ook.

Vlijtige Lies zei

Wat een gezellig beestje is het geworden!

Thuis bij Corrie zei

Soms blijven projecten maar wachten tot ze klaar zijn. Hier ligt ook nog een beest te wachten om afgemaakt te worden. Vosje is een leuk vosje geworden.

Nina Hobbysite zei

Erg leuk en mooi geworden!